}
Αρχική / Slider / Ρεκόρ συμμετοχών στο Summer Camp 2023 του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Ρεκόρ συμμετοχών στο Summer Camp 2023 του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Με μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών, καθώς έλαβαν μέρος περισσότερα από 440 παιδιά συνδημοτών και συμπολιτών μας, ολοκληρώθηκε το δωρεάν πρόγραμμα  θερινής ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης (summer camp 2023) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Με πολλές δραστηριότητες τόσο στο 4ο Δημοτικό Ν.Φ., όσο και στο 1ο Δημοτικό της Ν.Χ., που συνδύαζαν τη σωματική άσκηση, το παιχνίδι, την ψυχαγωγία, αλλά και με όμορφες αποδράσεις, το φετινό summer camp, αποτέλεσε μία ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία για (3) εβδομάδες (από 19 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου), να ψυχαγωγηθούν και να παίξουν γνωρίζοντας παράλληλα τις βασικές αρχές του αλληλοσεβασμού, της ομαδικότητας, της υπευθυνότητας και της σωστής αθλητικής συμπεριφοράς, κάτι που για μία ακόμη χρονιά εξασφαλίστηκε με την συμμετοχή του μονίμου, αορίστου και εκτάκτου προσωπικού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

«Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, λόγω των απανωτών κρίσεων που έπληξαν σε σημαντικό βαθμό και τους Ο.Τ.Α. (πανδημία, ενεργειακή κρίση, πληθωριστική κρίση κλπ), ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στάθηκε για μία ακόμη χρονιά δίπλα στις ανάγκες παιδιών και γονέων, προσφέροντας στους μικρούς μας φίλους στιγμές ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού και χαράς», ανέφερε στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος,

για να προσθέσει: «Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό του Δήμου μας, αλλά και όλους όσοι εργάστηκαν (παιδαγωγοί, δάσκαλοι, καλλιτέχνες) από την ομάδα της θεατρολόγου κ. Κουμούτσου, για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και επιτυχία και αυτή η ιδιαίτερη και άκρως σημαντική δωρεάν δράση του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Να ευχαριστήσω επίσης τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Μπίγαλη, αλλά και όλους τους Αντιδημάρχους/Εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους που βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος, καθώς και τους Προέδρους των ΣΧΕΠ Γ. Κεραμιδά και Π. Βεντήρη, που ήταν παρόντες σε ότι χρειάστηκε. Ανανεώνουμε πλέον το ραντεβού μας για τις επόμενες αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου μας. Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!».

 

.
ΜΑΪΟΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΟΛΗ
  • ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023
  • ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.