}
Αρχική / Slider / Συγκίνηση και ευτυχισμένα πρόσωπα στην τελετή των εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ. (photos)

Συγκίνηση και ευτυχισμένα πρόσωπα στην τελετή των εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ. (photos)

Όμορφες εικόνες, με ευτυχισμένα πρόσωπα που πλημμύρισαν την πόλη μας, έζησε χθες η Νέα Φιλαδέλφεια. Η λαμπρή τελετή των εγκαινίων του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είχε διάρκεια 3 ώρες, πολλά και σημαίνοντα πρόσωπα έδωσαν το παρόν και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ευλόγησε τον χώρο και ευχήθηκε τα καλύτερα στην ιστορική ομάδα της Ένωσης. Προβλήθηκε μήνυμα το Παναγιώτατου Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στην παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο οραματιστής και δημιουργός του έργου Δημήτρης Μελισσανίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που χρειάστηκε να ξεπεραστούν για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ και σε αυτούς που δεν πρόλαβαν να ζήσουν τις χθεσινές όμορφες στιγμές. Ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τον Δήμο και τον Δήμαρχό μας (όπως είπε) αλλά και τους γείτονες του γηπέδου που ανέχθηκαν με υπομονή και καρτερία τις οχλήσεις των συνεργείων κατασκευής.

Παρόντες στην τελετή ήταν όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δύναμης Πολιτών του Γιώργου Ανεμογιάννη που ήταν μέλη στην Διοίκηση Βασιλόπουλου την πενταετία 2014-2019.

Εντυπωσιακή η είσοδος στο γήπεδο του Δημάρχου Γιάννη Βούρου που μαζί με τον Μητροπολίτη Γαβριήλ, κατευθύνθηκαν στη θύρα των φανατικών οπαδών της ΑΕΚ και αποθεώθηκαν.  Οι δυο τους, ξεκίνησαν πεζή από τον γειτονικό Ι.Ν. της Αγίας Τριάδας και διέσχισαν την μεγάλη πλατεία του Δικέφαλου Αετού, χαιρετώντας και επευφημούμενοι από τους παραβρισκόμενους ενωσίτες. Με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παρέλασε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λύσσανδρος Γεωργαμλής που με μπροστάρη τον Κώστα Νεστορίδη καταχειροκροτήθηκαν από τους 32000 θεατές.

.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

Επόμενο Προηγούμενο
egkainiagip1s
egkainiagip2s
egkainiagip3s
egkainiagip4s
egkainiagip5s
egkainiagip6s
egkainiagip7s
egkainiagip8s
egkainiagip9s
egkainiagip10s
egkainiagip11s
egkainiagip12s
egkainiagip13s
Επόμενο Προηγούμενο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

One comment

  1. Φίλαθλος Αεκτζής

    “εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Δύναμης Πολιτών του Γιώργου Ανεμογιάννη που ήταν μέλη στην Διοίκηση Βασιλόπουλου την πενταετία 2014-2019.”

    Καλό θα ήταν να κάνετε καλύτερο έλεγχο 🙂 Μπορώ να ονομάσω τουλάχιστον 3 που έτυχε να δω εγώ. Λογικό όμως να είναι δύσκολο να χαθούν μέσα σε τόσο κόσμο.

    Πάντα φιλικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.