}
Αρχική / Slider / Ένα ξεχωριστό μουσικό διήμερο σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα!

Ένα ξεχωριστό μουσικό διήμερο σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα!

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 09 και την Δευτέρα 10 Ιουλίου οι μουσικές εκδηλώσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας!

Συγκεκριμένα την Κυριακή 09 Ιουλίου από νωρίς το απόγευμα στο άλσος του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώθηκε το 1ο Φεστιβάλ τέχνης δρόμου!

Ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό δρώμενο στο οποίο κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου απόλαυσαν την βόλτα τους στο πανέμορφο και καταπράσινο άλσος μας, και την ίδια ώρα μουσικοί, χορευτές, ζωγράφοι, και πάσης φύσεως ανήσυχοι καλλιτέχνες, βρίσκονταν σε διάφορα σημεία, με «όχημά» τους την τέχνη του δρόμου ή αλλιώς “street art”. Το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε με την μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος “Γκιντίκι”, λίγα μέτρα μακριά από το “περιβόλι του ουρανού”, την γνωστή σε όλους μας λίμνη του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.

Ακολούθησε την Δευτέρα 10 Ιουλίου στο Πάρκο Γ. Αποστολάκης της Νέας Χαλκηδόνας, η ξεχωριστή παρέα του Δημήτρη Καρρά με (5) πέντε υπέροχους μουσικούς και καλεσμένους τους, τη Σαββέρια Μαργιολά και τον Θοδωρή Κοτονιά, σε μια βραδιά γεμάτη μελωδίες, νότες και ξεχωριστά τραγούδια!

«Με μεγάλη χαρά βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια που κρατάμε το «τιμόνι» του Δήμου στα χέρια μας, οι συμπολίτες μας να αγκαλιάζουν με ενθουσιασμό τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που με συνέπεια διοργανώνουμε από το Σεπτέμβριο του 2019 και μετά. Παρά τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, της υγειονομικής, της πληθωριστικής και εσχάτως της ενεργειακής κρίσης, που συμπίεσαν σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά των Δήμων, αναγνωρίζοντας την ζωογόνο δύναμη του Πολιτισμού, προσπαθήσαμε και προσπαθούμε δουλεύοντας με σχέδιο και πολύ μεράκι, να παρουσιάσουμε δωρεάν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα, υψηλής εκτιμώ, ποιότητας και αισθητικής».

Ανέφερε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, και συνέχισε:

«Στο ίδιο πλαίσιο κινούμαστε και φέτος. Στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία, ενισχύουμε την τοπική μας αγορά, καθιστούμε την όμορφη πόλη μας, το αγαπημένο μας άλσος, τους χώρους πολιτισμού του Δήμου μας, πόλο έλξης, χαράς και διασκέδασης για όλους, μικρούς και μεγάλους!».

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΝΦΝΧ), θα συνεχιστούν έως τις 23 Ιουλίου και ακολουθεί μετά το διάλειμμα του Αυγούστου το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2023!

.
ΜΑΪΟΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΟΛΗ
  • ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023
  • ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.