}
Αρχική / Slider / Θεατρικό 4μερο στον πολυχώρο Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα

Θεατρικό 4μερο στον πολυχώρο Δροσίνη στη Νέα Χαλκηδόνα

«H MΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ & ΤΟ 6ο ΠΑΤΩΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΔΡΟΣΙΝΗ Πολυχώρος Δροσίνη, Νέα Χαλκηδόνα»
Η Θεατρική Ομάδα ΔΡΩΜΕΝΟ της Όασης – Δρώμενο ΠΟ.Φ.Ε.Σ. Σας προσκαλεί στις Θεατρικές Παραστάσεις: «Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» (βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Θόρντον Ουάιλντερ) και το «ΤΟ 6ο ΠΑΤΩΜΑ» (βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Αλφρέντ Ζερί). Την Παρασκευή 07 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 21:00 στον Πολυχώρο Δροσίνη, Γ. Δροσίνη 11, Ν. Χαλκηδόνα. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Λίγα λόγια για το έργο:
1) «Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» (βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Θόρντον Ουάιλντερ) Παρασκευή 7 & Σάββατο 8 Ιουλίου
Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας διαχρονικός ύμνος της καθημερινότητας. Ένα έργο νοσταλγικό που ζωντανεύει χαμένες αξίες κι αφήνει στον θεατή μια γλυκόπικρη γεύση.
Μέσα από την πορεία προς την ενηλικίωση δύο εφήβων θα ζήσουμε τον έρωτα, τις χαρές, τις αγωνίες και τις πικρές μιας καθημερινότητας που όλοι ζούμε αλλά ξεχνάμε να βιώσουμε..
Μέσα σ’ αυτήν την μικρή πόλη θα βρούμε κομμάτια του εαυτού μας και θα καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να ζούμε την κάθε στιγμή, πριν να είναι αργά.
Σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία: Δανάη Γκενέ Σκηνικά- Κοστούμια: Θεατρική Ομάδα Δρώμενο Βοηθός σκηνοθέτη: Στέλλα Λιανοπούλου
Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Μάριος Γκόλφης, Ευτυχής Ζερβουδάκης, Νάγια Καπελιώτη, Ρεβέκκα Κολοβέα, Αιμιλία Κουτσάφτη, Αντώνης Κραστούδης, Αλεξάνδρα Πάλλα, Βίκυ Ποθητού, Λιάνα Σαγιάννη, Καλλιρρόη Τάτση, Νίκος Τόκας.
2) «ΤΟ 6ο ΠΑΤΩΜΑ» (βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Αλφρέντ Ζερί) Κυριακή 9 & Δευτέρα 10 Ιουλίου
Λίγα λόγια για το έργο:
Παρίσι 1930 ή Αθήνα 2023;
Οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στο Παρίσι, ζουν την καθημερινότητα χτυπημένοι από την κρίση. Η καθημερινότητα των ενοίκων του Έκτου Πατώματος, ξεδιπλώνεται μέσα από τους έρωτες, τις συγκρούσεις, τους ατελείωτους καυγάδες, τα συνεχή περιστατικά, αλλά και τα όνειρα που κάνει ο καθένας για την ζωή του.
Από την μια ο ονειροπόλος, φαντασμένος καλλιτέχνης Μαξ Λεσκαλιέ. Η κουτσομπόλα γυναίκα του Ζερμαίν μαζί με την φίλη της, την Μπέρτ, που μαζί κρυφακούν και παρακολουθούν τα πάντα στον όροφο. Η αδίστακτη ιδιοκτήτρια Κα Μαρέ, που ζητάει τα νοίκια της. Η λογοτέχνης παύλα λογίστρια κυρία Ωσπό η κόρη της Εντβίζ, η οποία ερωτεύεται τον καινούργιο ενοικιαστή. Ο καινούργιος ενοικιαστής, Ζονβάλ, μυστήριος και εμφανίσιμος. Ο ντροπαλός Ζοζό, που είναι ερωτευμένος με την Εντβίζ. Η Ζαν, μια αληθινή γυναίκα, που σκανδαλίζει τον όροφο με τους έρωτές της. Η «Κυρία με τα Γκρίζα» , όπως την αποκαλούν οι ένοικοι του ορόφου, μια μυστηριώδης γυναίκα που προκαλεί εντυπώσεις και μια κτηνίατρος από το κάτω πάτωμα.
Το έργο ζωντανεύει σε μία παράσταση που θα ταξιδέψει και θα παρασύρει τους θεατές σε μια πραγματικότητα, γεμάτη μουσική, έρωτες, πάθη και συγκρούσεις. Στο έκτο πάτωμα που δεν συμβαίνει τίποτα ποτέ.
Σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία: Σπύρος Κοπανιτσάνος Μετάφραση (&1η διασκευή): Αργυρώ Ρίζου
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης, Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσικοί επί σκηνής: Ραγκούση Ελίνα, Σουρβίνος Γιώργος, Μιχάλης Ζέρβας Σκηνικά- Κοστούμια: Θεατρική Ομάδα Δρώμενο
Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης:
Βαγγέλης Πουλής, Μαρία Λαμπρούση, Κατερίνα Μιχαλάκη, Κατερίνα Μαντέλου, Στέλλα Λιανοπούλου, Κατερίνα Πιερράκου, Μαρίνα Χατζηχαραλάμπους,
Σάββας Τορουνόγλου, Ηλέκτρα Μπατζιάκα, Σπύρος Κοπανιτσάνος και η Νέλλη Κουρεμένου.
Από τις 7 Ιουλίου ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΡΟΣΙΝΗ υποδέχεται το Δρώμενο και προσκαλεί τους θεατές να γελάσουν, να δουν, ν ́ακούσουν και να προβληματιστούν!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!
ΜΑΪΟΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΟΛΗ
  • ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023
  • ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.