}
Αρχική / Slider / Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Πρωτομαγιάς 2024

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Πρωτομαγιάς 2024

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πιστός στον παραδοσιακό θεσμό της Πρωτομαγιάς διοργανώνει τριήμερο εορτασμό τη Δευτέρα 6, την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Μαϊου 2024. Στο πλαίσιο του εορτασμού ετοιμάζεται πλούσιο παιδικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με δωρεάν είσοδο για όλους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΙΟΥ, 11:30 πμ – 14:30 μμ, Παιδική χαρά στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας «Παιδούπολη»

Παιδικό Πολυθέαμα

11:30  – 13:30                          Κλόουν, μπαλονοκατασκευές, ταχυδακτυλουργός,                                                 ανοιξιάτικη μασκώτ,  ζωγράφοι προσώπου και                                                        πρωτομαγιάτικες κατασκευές και δράσεις.

13:30 – 14:30                           Θεατρική παράσταση Καραγκιόζη

  • ΤΡΙΤΗ 7 ΜΑΙΟΥ, Πλατεία Πατριάρχου, Νέα Φιλαδέλφεια

Γεράσιμος Ανδρεάτος

21:00   Συναυλία με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και εξαμελή ορχήστρα. Με μελοποιημένους στίχους του Ρίτσου, του Γκάτσου, του Βάρναλη των συνθετών Θεοδωράκη, Ξαρχάκου, Λοϊζου, Σαββόπουλου εκφράζεται ο συμβολισμός της ημέρας.

Βαγγέλης Κονιτόπουλος

23:00   Γλέντι και χορός με τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και πενταμελή μπάντα. Παραδοσιακά μικρασιάτικα τραγούδια και αυθεντικό νησιώτικο γλέντι!

 

  • ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΙΟΥ, Πλατεία Πατριάρχου, Νέα Φιλαδέλφεια

Sailing Driftwoods

20:00   Οι Sailing Driftwoods, το γνωστό rock συγκρότημα, μας υπόσχεται ένα δυναμικό live!

Πωλίνα – Μπίγαλης

21:00   Ψυχαγωγική συναυλία με ρεπερτόριο από τα 80’ς και 90’ς με την Πωλίνα, τον Κώστα Μπίγαλη και τετραμελή ορχήστρα. Λατρεμένα τραγούδια και party διάθεση!

Θάνος Ολύμπιος – Βασίλης Πάτσιος

23:00   Συναυλία με τους Θάνο Ολύμπιο & Βασίλη Πάτσιο. Οι δυο Φιλαδελφειώτες καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια του χθές και του σήμερα, έντεχνα και λαϊκά.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

Το πρώτο βραβείο στο εθελοντικό πρόγραμμα-διαγωνισμό περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης μαθητών Γ’ Γυμνασίου  σχετικά με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.