}
Αρχική / Slider / Έφυγε νωρίς ο εκδότης της fx-news Βασίλης Βέττος. Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία.

Έφυγε νωρίς ο εκδότης της fx-news Βασίλης Βέττος. Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία.

Ο φίλος εκδότης Βασίλης Βέττος, έφυγε πριν λίγη ώρα από τη ζωή σκορπώντας θλίψη σε όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν. Ο Βασίλης ήταν μόλις 50 ετών, «βέρος» Φιλαδελφειώτης και σκληρά εργαζόμενος από νεαρή ηλικία. Αρχικά εργάστηκε με ζήλο στις κατασκευές και αργότερα ασχολήθηκε επιτυχημένα με τις εκδόσεις. Τα τελευταία 10 χρόνια έκδιδε και αρθρογραφούσε στην έντυπη και ηλεκτρονική εφημερίδα fx-news.

Όπως έγινε γνωστό ο Βασίλης επισκέφθηκε χθες το νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας πόνο στο στομάχι και την πλάτη, οι γιατροί αφού τον εξέτασαν του επέτρεψαν να επιστρέψει στο σπίτι. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μάθει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση ο ίδιος ο Βασίλης επέμεινε να αποχωρήσει μετά τις πρώτες εξετάσεις που του έγιναν.

Πραγματικά συγκλονισμένοι, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον γιό του Θεοδόση και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

One comment

  1. Με θλίψη πληροφορηθήκαμε, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, την τραγική απώλεια του Βασίλη. Εκείνου που ήταν πάντα στο πλευρό του Συλλόγου μας, που ανέδειξε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο τοπικό μέσο την πορεία και τις δράσεις μας, που ήταν ένας υπέροχος, καλοσυνάτος και φιλικός με όλους άνθρωπος, με το χαμόγελο να φωτίζει πάντα το πρόσωπό του. Έφυγε πολύ νωρίς, και άδικα. Ευχόμαστε από καρδιάς να έχει Καλό Παράδεισο!
    Καλή παρηγοριά στην οικογένειά του!
    Καλό κατευόδιο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.