}
Αρχική / Slider / Αντιπαράθεση Τομπούλογλου – Γατσούλη!

Αντιπαράθεση Τομπούλογλου – Γατσούλη!

 

Ανακοίνωση Συμπαράταξης Τομπούλογλου – Παπαλουκά – Γούλα

 

Χρυσαυγίτης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον  Γατσούλη –

Το φάντασμα των ηττημένων του ’45 πλανάται πάνω από την πόλη

Είμαστε σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψη τοπικού μέσου ενημέρωσης της πόλης μας σχετικά με υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Στέφανου Γατσούλη ο οποίος ήταν συνεργάτης του καταδικασμένου φασίστα Κασιδιάρη και συγκεκριμένα υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων το 2019 με την παράταξη του Κασιδιάρη «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα».

Μετά την καταδίκη της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή αναπνεύσαμε όλες και όλοι μας λίγο πιο καθαρό αέρα. Να που, όμως, το 2023, και σημειωτέον,  για πρώτη φορά στα χρονικά της Δημοκρατικής μας πόλης, της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, τολμάει να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές Χρυσαυγίτης (με τη βούλα).

Η συγκεκριμένη παράταξη που τον ανακοίνωσε στο ψηφοδέλτιό της, και προσωπικά ο επικεφαλής αυτής Γατσούλης, φέρουν ακέραια την ευθύνη για αυτή την προσπάθεια να παρεισφρήσουν ναζιστικά κατάλοιπα «από την πίσω πόρτα» στο δημοτικό μας συμβούλιο.

Στο δημοτικό συμβούλιο μιας πόλης με προσφυγικές ρίζες και ακλόνητη, βαθιά Δημοκρατική παράδοση και κουλτούρα.

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο αυτή την απαράδεκτη συνθήκη. Ζητάμε από την τοπική μας κοινωνία να αποδοκιμάσει και από όλες τις παρατάξεις να καταγγείλουν αυτή την υποψηφιότητα.

Αλήθεια, οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Γατσούλη τι άποψη έχουν για τη συμπόρευση με φασιστικά στοιχεία;

 

Το γραφείο Τύπου της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας»

06/07/2023

 

Ανακοίνωση Σύγχρονης Πόλης Γατσούλη

 

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές ξεκαθαρίσαμε ότι για μας η συμμετοχή αποτελεί πεδίο επίλυσης των προβλημάτων της πόλης και όχι πεδίο παραγωγής πλούτου για λογαριασμό μας.

Η πολιτική αντιπαράθεση, τόσο με τη διοίκηση, όσο και τις άλλες δυνάμεις, γίνεται επί θέσεων προγραμμάτων και ιδεών και όχι επί  ύβρεων, προσβολών και συκοφαντιών.

Είναι σαφές ότι η κυρίαρχη παρουσία της παράταξής μας, η εικόνα πολιτισμού που τη διακρίνει ενοχλεί το πολύ παλιό κατεστημένο. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η φορά είναι και η τελευταία του. Καταλαβαίνουμε ότι για κάποιους η συμμετοχή στα κοινά είναι όρος επιβίωσης αλλά αυτό δεν είναι η ανάγκη της κοινωνίας.

Είναι λογικό οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, μπροστά στον πανικό των αποχωρήσεων και της επικείμενης διάλυσης, να επιχειρούν με ψέματα και συκοφαντίες να στρέψουν την προσοχή αλλού, να την απομακρύνουν από την κατάρρευση τους.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι όπως δεν τους “βγήκε” και την προηγούμενη φορά, όπως δεν τους βγήκε και την προ – προηγούμενη φορά, όπως δεν τους έχει βγει σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις έως τώρα, έτσι δεν θα τους “βγει” και τώρα. Πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν στην ιδέα της αποστρατείας.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ

 

Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τη «Σύγχρονη Πόλη»

Στην πολιτική όπως και στην ιατρική προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις ζωές των ανθρώπων κι όχι να «δολοφονήσουμε» χαρακτήρες. Από χθες επιχειρείται η ακύρωση της επιθυμίας μου να βοηθήσω τον δήμο μας στο πλευρό του Στέφανου Γατσούλη, όχι γιατί ίσως είμαι ακατάλληλος αλλά γιατί έκανα το 2019 μια λαθεμένη επιλογή. Πράγματι η αγάπη μου για την Αθήνα όπου υπηρέτησα στα ιατρεία του δήμου της για πολλά χρόνια με οδήγησε το 2019 να κάνω μια δημοτική επιλογή για την οποία έχω κάνει την αυτοκριτική μου, μετάνιωσα γιατί βιάστηκα και πάντως ούτε είχα καμία άλλη σχέση με το χώρο αυτό πριν, ούτε μετά από κείνες τις εκλογές.

Είμαι γιατρός παθολόγος κι είναι μεγάλη χαρά για μένα να βοηθώ τους ασθενείς μου και να τους επουλώνω τις πληγές τους.

Είμαι πιστός οπαδός της Δημοκρατίας και προσπαθώ μέσα από αυτή να δώσω όλα όσα μπορώ για το ευρύτερο καλό. Στη ζωή μου όλη δεν έχω την παραμικρή κηλίδα.

Δεν έχω λερωμένο ποινικό μητρώο. Δεν έχω καταδικαστεί ούτε για παθητική δωροδοκία ούτε για κανένα άλλο αδίκημα, ούτε μου έχουν περάσει χειροπέδες ποτέ γιατί η τιμιότητά μου και η επιθυμία μου να κοιτάζω στα μάτια την οικογένειά μου, δεν θα το άντεχε. Δεν με είδε όλη η Ελλάδα να με πηγαίνουν δεσμώτη στα δικαστήρια.

Ένα λάθος έκανα το 2019 όταν επέλεξα αυτό τον συνδυασμό για το λόγο ότι πήρα μια βιαστική απόφαση. Το έχω μετανιώσει και ζητάω από τους δημότες της Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας να με κρίνουν από τις θέσεις μου για την καλυτέρευση της πόλης κι όχι από κάτι που ούτε με αντιπροσωπεύει ούτε με εκφράζει.

.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΗΔΟΝΑ ΓΕΝΑΡΗΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ “Γ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ\
  • ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
  • ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΒΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ
  • ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

 

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Επιτυχής η φετινή διοργάνωση του τριημέρου εορτασμού της Πρωτομαγιάς στον Δήμο μας

Δελτίο Τύπου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή διοργάνωση του τριημέρου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.