}
Αρχική / Slider / Επιτυχής η φετινή διοργάνωση του τριημέρου εορτασμού της Πρωτομαγιάς στον Δήμο μας

Επιτυχής η φετινή διοργάνωση του τριημέρου εορτασμού της Πρωτομαγιάς στον Δήμο μας

Δελτίο Τύπου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή διοργάνωση του τριημέρου εορτασμού της Πρωτομαγιάς στον Δήμο μας, την πρώτη χρονιά με διοίκηση Γιάννη Τομπούλογλου

Δεν μας χωρούσε η Δεκελείας!

Χρόνια είχε η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα να δουν τόσο πολύ κόσμο, παρά το γεγονός ότι η φετινή Πρωτομαγιά εορτάστηκε στην πόλη μας αμέσως μετά το Πάσχα, με χιλιάδες κατοίκους του Λεκανοπεδίου να έχουν «δραπετεύσει» στις εξοχές της χώρας για λίγες ανάσες και για το παραδοσιακό Πάσχα των Ελλήνων.

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα η παιδική χαρά του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, η «Παιδούπολη», γέμισε με παιδικά γέλια. Πρόκειται για μία από τις 20 παιδικές χαρές της πόλης που με ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου μόλις επισκευάστηκαν και «ξανάνοιξαν», μετά από μήνες σφράγισης λόγω ακαταλληλότητας, επί της προηγούμενης διοίκησης Βούρου.

Εκατοντάδες μικροί μας συμπολίτες, με τις οικογένειές τους, συμμετείχαν στην παιδική ψυχαγωγική εκδήλωση που περιλάμβανε εικαστικά εργαστήρια, μπαλονοκατασκευές, face painting, ανιματέρ, μασκότ, παράσταση θεάτρου σκιών, μουσική, πολύ χορό και παιχνίδι!

Την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, η πλατεία Πατριάρχου ήταν ασφυκτικά γεμάτη, περιμένοντας τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο που προσέφεραν πολλές ώρες διασκέδασης και γλεντιού σε όσες και όσους βρέθηκαν στην καρδιά της πόλης μας.

Στο ενδιάμεσο, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στις χιλιάδες των επισκεπτών.

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024, την τελευταία μέρα των εκδηλώσεων, ένα μεγάλο πάρτυ με χιλιάδες προσκεκλημένους έλαβε χώρα στην πλατεία Πατριάρχου, με τους Sailing Driftwoods, την Πωλίνα και τον συμπολίτη μας και αγαπημένο καλλιτέχνη Κώστα Μπίγαλη επί σκηνής. Η βραδιά έκλεισε με τους επίσης συμπολίτες μας και δημοφιλείς καλλιτέχνες Θάνο Ολύμπιο και Βασίλη Πάτσιο, που κράτησαν το κοινό στην πλατεία ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου σε όλη την διάρκεια του τριημέρου, αλλά και πριν, κατά τις προετοιμασίες και μετά, ήταν πανταχού παρών, μαζί με όλους τους συνεργάτες του και τους πανάξιους εργαζόμενους του Δήμου, προκειμένου να διεξαχθεί ο τριήμερος εορτασμός με τρόπο υποδειγματικό.

Την γενική εποπτεία και την φροντίδα της τήρησης των κανόνων λειτουργίας του Πανηγυριού και της ασφάλειας των δημοτών, των επισκεπτών και των επαγγελματιών, είχε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας & Ασφάλειας Πολιτών, Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και Πολιτικής Προστασίας Γρηγόρης Κοττές, που ήταν διαρκώς στο δρόμο και σε επιφυλακή.

Ψυχή των πολιτιστικών εκδηλώσεων ήταν η αρμόδια Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού & Δια Βίου Μάθησης Λίνα Γεωργίου.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευτέρης Αντωνόπουλος, όλοι οι Αντιδήμαρχοι (Ελίνα Δρεπανιά, Ευτυχία Παπαλουκά, Αλέκος Γούλας, Γιάννης Πρατσής, Μανώλης Διαγουμάς, Τάκης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Ζησιμάτος) και οι Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι (Γιάννης Λουκιδέλης, Ηλίας Επιτρόπου, Σοφία Αμπατζή, Τάσος Πανόργιας, Γιώργος Κελλίδης, Βασίλης Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Τομπούλογλου) συμμετείχαν στην διοργάνωση, σύμφωνα με το σχέδιο που εκπονήθηκε, με ομαδικότητα, γεγονός που συνετέλεσε στην συνολική επιτυχία του εορτασμού.

Τα μεγαλύτερα εύσημα ανήκουν, φυσικά, στους εργαζόμενους των Υπηρεσιών του Δήμου μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η τόσο επιτυχημένη διοργάνωση του τριημέρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους και όλες μας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως παρά την μειωμένη έκταση του φετινού Πανηγυριού, καθώς λόγω των ημερομηνιών που ήταν αμέσως μετά το Πάσχα αρκετά μέτρα δεν πουλήθηκαν σε μικροπωλητές, τα έσοδα που μπήκαν στα ταμεία του Δήμου είναι αρκετά αυξημένα σε σχέση με πέρυσι, που ήταν ακόμα η προηγούμενη διοίκηση Βούρου! Θα υπάρξει και νέα ενημέρωση αναφορικά με τις εισπράξεις.

Κάτι, επίσης, αξιοσημείωτο για το οποίο είχε προσωπικά την ευθύνη του σχεδιασμού και την εποπτεία της υλοποίησης ο Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου, ήταν η φροντίδα για την Καθαριότητα. Η διαφορά στην καθαριότητα, σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπου συναθροίστηκαν χιλιάδες πολιτών, κατά την διάρκεια του Πανηγυριού, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Η δε επιστροφή στην κανονικότητα, νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας, που η πόλη ήταν σαν να μην είχε υπάρξει ποτέ η κοσμοπλημμύρα λίγες ώρες πριν, δημιούργησε τα πιο θετικά σχόλια στους συμπολίτες μας._

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του τελικού του Conference League.

Δελτίο Τύπου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας   Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.