}
Αρχική / Slider / Ανοιχτές και ασφαλείς οι παιδικές χαρές της πόλης

Ανοιχτές και ασφαλείς οι παιδικές χαρές της πόλης

Δελτίου τύπου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας:

Τα πιστοποιητικά καταλληλότητας των παιδικών χαρών είχαν λήξει από το 2023.

Παραλάβαμε ΟΛΕΣ τις παιδικές χαρές από την προηγούμενη διοίκηση Βούρου διαλυμένες και σφραγισμένες, ως ακατάλληλες προς χρήση.

Εξασφαλίσαμε, με ενέργειες του Δημάρχου Γιάννη Τομπούλογλου χορηγία που εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο, τις επισκευάσαμε με μηδενικό κόστος για τους πολίτες και ΤΑΧΙΣΤΑ, και τις παραδίδουμε στα παιδάκια της πόλης ασφαλείς. Οι εργαζόμενοι του Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ήταν μαζί μας σε όλη αυτή την προσπάθεια…μαζί τα καταφέραμε.

Η διαδικασία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ 20 ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ της πόλης ολοκληρώνεται, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από τη νομοθεσία. Η αρμόδια επιτροπή ελέγχου, η οποία αποτελείτο από Μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και στην οποία ήταν Πρόεδρος η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ευτυχία Παπαλουκά, πραγματοποίησε ΑΥΤΟΨΙΑ σε κάθε μία από αυτές, υπεγράφησαν τα πρακτικά της αξιολόγησης και μένει το τυπικό σκέλος της παραλαβής και τοποθέτησης των σημάτων καταλληλότητας που εκδίδονται από το Υπ. Εσωτερικών.

Ο πήχης για εμάς είναι ψηλά, η περαιτέρω ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των παιδικών χαρών είναι ο επόμενος στόχος της Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Τομπούλογλου, στόχος για τον οποίο εργαζόμαστε ήδη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του τελικού του Conference League.

Δελτίο Τύπου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας   Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.