}
Αρχική / Slider / Προχωρά η κατασκευή της δεξαμενής πυρόσβεσης στο Άλσος!

Προχωρά η κατασκευή της δεξαμενής πυρόσβεσης στο Άλσος!

Ξεκίνησαν στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής της δεξαμενής πυρόσβεσης/πυροπροστασίας εντός του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του ΥΠ.ΕΣ. και βάσει του σχεδιασμού θα κατασκευαστεί δεξαμενή πυρόσβεσης  (22x12x4 μ.) συνολικής χωρητικότητας 1056 κ.μ.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά: «Η προστασία του αγαπημένου σε όλους μας άλσους, ήταν, είναι και θα είναι πάντα βασική προτεραιότητα για κάθε δημοτική αρχή της πόλης μας. Όπως έχουμε ανακοινώσει από το 2020, και μετά τις απαραίτητες προσαρμογές της προϋπάρχουσας μελέτης διαχείρισης του άλσους στο ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020,προχωράμε στην υλοποίηση των προτάσεών μας, με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση του άλσους μας. Σε αυτές τις προτάσεις φυσικά συμπεριλαμβανόταν η κατασκευή της δεξαμενής πυρόσβεσης/πυροπροστασίας, το έργο των αναβαθμών εντός ζώνης περίπου 10,00 μ. σε περιοχή του «Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας» κατά μήκος της βόρειας και ανατολικής πλευράς του Ο.Τ. 295, έργο που επίσης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησής του, η κατασκευή νέου Δημοτικού Αναψυκτηρίου (πρώην Κένταυρος)  βάσει και των οριζομένων δυνατοτήτων που παρέχονται από το ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020, η δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στο κτίριο της πρώην ΕΜΥ, η κατασκευή λυομένου θεάτρου σύμφωνα με τη παρ.3 του ΦΕΚ Β’5283/01.12.2020 κα. Με λίγα λόγια η συστηματική δουλειά που έγινε από τα στελέχη της δημοτικής μας αρχής ήδη από τους πρώτους μήνες της θητείας μας, γίνεται σταδιακά ορατή σε όλους τους συμπολίτες μας, σε όλες τις συμπολίτισσές μας. Σε καμία περίπτωση όμως δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε την δουλειά σε κάθε τομέα αρμοδιότητάς μας, έχοντας έναν και μόνο στόχο. Την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΗΔΟΝΑ ΓΕΝΑΡΗΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ “Γ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ\
  • ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
  • ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΒΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ
  • ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

 

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χριστούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα!

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, φοράμε τα γιορτινά μας και ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.