}
Αρχική / Slider / Συνεδρίασε η “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ”

Συνεδρίασε η “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ”

Συνεδρίασε την Κυριακή 2 Απριλίου στον χώρο του ΚΑΠΗ Νέας Φιλαδέλφειας  το διευρυμένο συντονιστικό όργανο της ‘’Κοινωνίας Βήμα’’, με θέματα: τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου, τα μείζονα ζητήματα της πόλης και τον καθορισμό δράσης της επόμενης περιόδου.

Της εισήγησης του επικεφαλής Γιάννη Τζέλη, ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των συμμετεχόντων που είχαν χαρακτήρα επεξεργασίας των θέσεων της παράταξης για τα σημαντικά προβλήματα του Δήμου όπως, κυκλοφοριακό, κοινωνική πολιτική, παιδεία, υποδομές, άλσος, υποστελέχωση υπηρεσιών κ.α.

Από τις τοποθετήσεις  προέκυψε μεταξύ άλλων ως κοινή πεποίθηση, η ανάγκη αλλαγής σελίδας της πόλης προς μια προοδευτική κατεύθυνση με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Οι υπάρχουσες παρωχημένες και συστημικές δυνάμεις του παρελθόντος δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να γειωθούν με την κοινωνία και να εργαστούν για τις ανάγκες των δημοτών, καθώς, είτε δρουν ως εντολοδόχοι για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπών είτε έρχονται ως εκφραστές νεοφιλελεύθερων πολιτικών με προμετωπίδα το κέρδος και τις ιδιωτικοποιήσεις  τα αποτελέσματα των οποίων είναι εμφανή τα τελευταία χρόνια στην χώρα.

Δεδομένων των ανωτέρω η ανάγκη συσπείρωσης του προοδευτικού χώρου της πόλης γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ, προκειμένου να αποτελέσει το εφαλτήριο για την αλλαγή στην πόλη μας και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης Δήμου-Δημότη.

Η Κοινωνίας Βήμα με τον επικεφαλής της Γιάννη Τζέλη και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν, όλοι μέσα από τον κοινωνικό ιστό της πόλης, απευθύνει ενωτικό κάλεσμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας, ώστε από κοινού να εργαστούμε πλάι-πλάι με τους πολίτες, για τους πολίτες, με γνώμονα πάντα τις αρχές της Δημοκρατίας, της Ισονομίας και της Εντιμότητας, που πλέον αναζητούνται στα μέρη μας.

Από την Κοινωνία για την Κοινωνία!

Το Συντονιστικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΗΔΟΝΑ ΓΕΝΑΡΗΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ “Γ. ΠΑΥΛΑΚΗΣ” ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ\
  • ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ
  • ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ-ΒΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ
  • ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΟΝΤΟ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

 

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.