}
Αρχική / Slider / Οι δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

Οι δράσεις των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

  1. Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων των Λυκείων οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ προσφέραμε, την Πέμπτη 30/4, φιάλες αντισηπτικού των 500 ml στο 1ο Λύκειο ΝΦ για τους μαθητές της Γ΄ Τάξης και τους καθηγητές τους. Επίσης, προσφέραμε αντισηπτικά στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ της Μητρόπολης Ν.Ι.&Φ. για τους ηλικιωμένους φίλους μας και το Προσωπικό, καθώς επίσης και στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων – ΚΗΦΗ του Δήμου, το Προσωπικό του οποίου παρασκευάζει και διανέμει τα γεύματα των απόρων συμπολιτών μας.

 

  1. Με μεγάλη προσέλευση και συλλογή σημαντικού αριθμού μονάδων αίματος πραγματοποιήθηκε, στις 8/4 στο ΠΠΙΕΔ, η έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και το Σύλλογό μας. Η Αιμοδοσία είχε σκοπό την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος για τις ανάγκες των νοσούντων συνανθρώπων μας από covid-19. Η προσέλευση συμπολιτών και μη υπήρξε αθρόα και συγκινητική.

 

  1. Στις 18/3 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Ανθή Παπακώστα και την Κοινωνική Λειτουργό κα Ζωή Παλιούδη, κατά την οποία θέσαμε στη διάθεση του Δήμου Ομάδα Εθελοντών για υποστήριξη των κοινωνικών δομών.

 

  1. Στις 10/2 προσφέραμε στον ΙΩΝΙΚΟ ΑΣ, για τις ανάγκες των αθλητών, 100 φιάλες νερό των 500 ml. Επίσης, παραδώσαμε στην Παιγνιοθήκη του Δήμου μας 30 φιάλες αναψυκτικών, 1 κιβώτιο διάφορους χυμούς φρούτων και 1 κιβώτιο snack για τα παιδιά, και στον ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ 1 κιβ. διάφορους χυμούς.

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Απριλίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση Βούρου – Πέτσα για τα θέματα του Δήμου ΝΦ-ΝΧ

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Yπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, …

One comment

  1. Μια διόρθωση μονο.. Το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η. δεν παρασκευάζει ,ουτε διανέμει γευματα σε «απορους» συμπολίτες. Μάλλον μπερδεύεστε με τη Δομή Σίτισης του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.