}
Αρχική / Slider / Στο νέο ΔΣ της ΔΕΠΑΝ εξελέγη ο Γιάννης Τομπούλογλου

Στο νέο ΔΣ της ΔΕΠΑΝ εξελέγη ο Γιάννης Τομπούλογλου

Μια σημαντική διάκριση για το Δήμο μας αποτελεί η εκλογή του νέου Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας,, Γιάννη Τομπούλογλου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΝ – Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη.

Μετά την εκλογή του που έγινε χθες, 1η Μαρτίου, ο κ. Τομπούλογλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή μου ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της “ΔΕΠΑΝ-Δίκτυο Πόλεων”, που απαρτίζεται από 130 Δήμους της χώρας μας και αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου-Δημοσίου Συμφέροντος.

Η εκλογή μου αυτή, αν και είμαι νεοεκλεγείς Δήμαρχος, αποτελεί διάκριση και τιμή για την πόλη μας. Μέσω και αυτού του θεσμού θα προσπαθήσω να προωθήσω τα ζητήματα, που απασχολούν τον Δήμο μας αναζητώντας γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις. Ευχαριστώ τους συναδέλφους Δημάρχους, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΠΑΝ, που εξελέγη την 1η Μαρτίου, είναι το παρακάτω:

1.Αναστασιάδης Φίλιππος Δήμαρχος Παγγαίου

2.Βογιατζής Γεώργιος Δήμαρχος Δοξάτου

3.Γεωργάκος Νικόλαος Δήμαρχος Πρέβεζας

4.Δανιήλ Γεώργιος Δήμαρχος Οινουσσών

5.Λιάμας Διαμαντής Δήμαρχος Βόλβης

6.Μαλανδράκης Ιωάννης Δήμαρχος Πλατανιά

7.Νασίκας Δημήτριος Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου

8.Πισιμίσης Ιωάννης Δήμαρχος Βριλησσίων

9.Τομπούλογλου Ιωάννης Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

 

Ποια είναι η ΔΕΠΑΝ

 

Το Δίκτυο Πόλεων Δ.Ε.Π.ΑΝ. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015. Περιλαμβάνει μια σειρά από τοπικούς φορείς από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αναπτύξουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υποδομές και να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πολιτών, παρέχοντας καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες και ενισχύοντας την τοπική ανάπτυξη.

 

Η ΔΕΠΑΝ διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο. Η Ετήσια Γενική Συνέλευση, που αποτελείται από όλα τα οικονομικά ενήμερα Τακτικά Μέλη, είναι το ανώτατο όργανο διοίκησης του δικτύου. Τα Αρωγά Μέλη ενεργούν ως Εθνικοί Συντονιστές και έχουν ιδρυθεί σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου την Ελλάδα. Εργάζονται για τους σκοπούς και τους στόχους της ΔΕΠΑΝ σε εθνικό επίπεδο. Προτείνουν νέα Μέλη, παρέχουν πληροφορίες στην εθνική τους γλώσσα και συντονίζουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την ΔΕΠΑΝ προς τα μέλη των αντίστοιχων χωρών τους.

 

Περισσότερα στο depan.gr

 

Διαβάστε επίσης

Σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

Το πρώτο βραβείο στο εθελοντικό πρόγραμμα-διαγωνισμό περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης μαθητών Γ’ Γυμνασίου  σχετικά με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.