}
Αρχική / Slider / η Οργανωτική Επιτροπή της παράταξης «Πολιτών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου

η Οργανωτική Επιτροπή της παράταξης «Πολιτών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου

Με Δημοκρατικές διαδικασίες προέκυψε η Οργανωτική Επιτροπή της παράταξης «Πολιτών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου. Ο πρώην Δήμαρχος συγκάλεσε πρόσφατα ολομέλεια του συνδυασμού του και πρότεινε την εκλογή επιτροπής που θα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας και θα ενημερώνει τόσο τα μέλη του συνδυασμού όσο και τους πολίτες. Αναλαμβάνει δε να οργανώνει την αντιπολίτευση της παράταξης και να καθορίζει τις στρατηγικές που θα ακολουθηθούν.

Στην επιτροπή εκτός από τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης (Βούρος, Τάφας, Αϊβάζης και Κουτσάκης) συμμετέχουν και τα μέλη της παράταξης Αρβανίτης, Γκριντζαλης, Ιακωβάκη, Κοπελούσος, Κοσκολέτος, Κριεκούκης, Πατίλη και Χασιώτη.

Η θητεία της Επιτροπής θα είναι 4ετής και η πρώτη της απόφαση είναι η διοργάνωση εκδήλωσης για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού που θα γίνει στις 26/2 σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Όπως φαίνεται ο συνδυασμός «Πολιτών Πολιτεία» δηλώνει την παρουσία του με τον πιο εμφαντικό τρόπο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

Το πρώτο βραβείο στο εθελοντικό πρόγραμμα-διαγωνισμό περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης μαθητών Γ’ Γυμνασίου  σχετικά με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.