}
Αρχική / Slider / H τοποθέτηση του Γ. Βούρου για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από τη νέα διοίκηση του Δήμου!

H τοποθέτηση του Γ. Βούρου για τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη από τη νέα διοίκηση του Δήμου!

Σοκ και δέος»… προκαλούν οι αυξήσεις στα Δημοτικά Τέλη για το 2024 που εισηγήθηκε η νέα διοίκηση του κ. Τομπούλογλου, και εν τέλει ψήφισε την Τετάρτη 24/01 στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

 

Πρόκειται για αυξήσεις της τάξεως του 77% στα νοικοκυριά (στις οικίες από 0,90€ / τμ στα 1,59€ / τμ), αυξήσεις 50% στους επαγγελματικούς χώρους (συγκεκριμένα από 3,50€ / τμ στα 5,25€ / τμ) και 64% στους χώρους εστίασης, μεζεδοπωλεία, καφενεία, ζαχαροπλαστεία, καφέ, μπαρ κλ.π. (συγκεκριμένα από 3,82 € / τμ στα 6,25€ / τμ).

 

Αντίστοιχα μεγάλες αυξήσεις ψηφίστηκαν από τη νέα διοίκηση της Συμπαράταξης Τομπούλογλου – Παπαλουκά και στα τέλη του δημοτικού κοιμητηρίου που σε ορισμένες κατηγορίες, ξεπερνούν και εκεί 50, το 60 ακόμη και το 70%!

 

Η νέα διοίκηση δεν περιορίστηκε στα παραπάνω, αλλά πέραν αυτών εισηγήθηκε και ψήφισε αύξηση 25% και όσον αφορά τον δημοτικό φόρο (Φ.Η.Χ.), ο οποίος από τα 0,31 € / τμ πλέον ανεβαίνει στα 0,39 € / τμ.

 

Μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση του π. Δημάρχου και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Γιάννη Βούρου στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας:

 

https://m.youtube.com/watch?v=t6UzVroaXw4&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fpolitonpoliteia.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

Το πρώτο βραβείο στο εθελοντικό πρόγραμμα-διαγωνισμό περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης μαθητών Γ’ Γυμνασίου  σχετικά με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.