}
Αρχική / Slider / Αγιασμός των υδάτων στη λίμνη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας

Αγιασμός των υδάτων στη λίμνη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλήθος κόσμου και πολλοί επίσημοι γέμισαν ασφυκτικά το χώρο γύρω από τη λίμνη του Άλσους στον Αγιασμό των Υδάτων.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία χιλιάδων πολιτών, τελέστηκε σήμερα από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Φιλαδελφείας και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, με τη συμπαράσταση όλου του κλήρου της πόλης μας, ο Αγιασμός των Υδάτων στη λίμνη του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.

Παρόντες ήταν οι Δήμαρχοι Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Τομπούλογλου και Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη, ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνης, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ για πρώτη φορά παρέστη στον Αγιασμό των Υδάτων και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, συνοδευόμενος από το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και πρώην Αντιδήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, Ανθή Παπακώστα.

Το κλίμα ήταν εορταστικό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευλογούσε κι ευχόταν σε κάθε παριστάμενο που τον πλησίαζε, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης οι συμπολίτες σε παρέες μετέφεραν το εορταστικό κλίμα στα καφέ της πόλης, ευχόμενοι Χρόνια Πολλά και Καλή Φώτιση σε όλες και όλους….

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.