}
Αρχική / Slider / Μία οφειλόμενη απάντηση στα 3+1 στελέχη του συνδυασμού Γεωργαμλή

Μία οφειλόμενη απάντηση στα 3+1 στελέχη του συνδυασμού Γεωργαμλή

Με τα 3+1 (τρεις δημ. σύμβουλοι και ένας τοπ. σύμβουλος) στελέχη της παράταξης Γεωργαμλή, όπως είναι γνωστό ουδέποτε ασχοληθήκαμε μετά την απόφασή τους να ανεξαρτητοποιηθούν από το συνδυασμό μας, παραιτούμενοι παράλληλα από τις θέσεις ευθύνης που κατείχαν μετά από σχετικές αποφάσεις/προτάσεις του Δημάρχου κ. Γιάννη Βούρου, στο σχήμα της δημοτικής αρχής.

Από την αρχή του 2023 ουδεμία αναφορά έγινε από την πλευρά μας είτε σε Δελτίο Τύπου, είτε σε συνέντευξη του Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Βούρου, ούτε φυσικά και κατά την διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής περιόδου. Φαίνεται όμως πως αυτή η τακτική μας εκλήφθηκε από τους ίδιους κύκλους ως αδυναμία.

Επρόκειτο όμως για μία συνειδητή επιλογή της παράταξής μας στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού, στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για την διατήρηση ενός ήπιου προεκλογικού κλίματος, για την οποία και σήμερα είμαστε περήφανοι.

Ακόμη και μετά τις συνεντεύξεις Γεωργαμλή στις ιστοσελίδες enwsi.gr και aek365.com στο μεγαλύτερο μέρος των οποίων ο επί τρία έτη (στο σύνολό τους) Πρόεδρος του Δ.Σ. & οριζόμενος από την παράταξή μας έμμισθος π. Αντιδήμαρχος στόχευε κατά κύριο λόγο στο έργο της Δημοτικής Αρχής που και ο ίδιος «υπηρέτησε», o επικεφαλής του συνδυασμού μας Γ. Βούρος επέλεξε να αποφύγει τις ονομαστικές αναφορές προς το πρόσωπό του.

Προς απόδειξη αυτού καλούμε τον οποιονδήποτε συμπολίτη ή συμπολίτισσά μας να διαβάσει την συνέντευξη του επικεφαλής μας στην ίδια ιστοσελίδα (aek365, που δημοσιεύθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου) λίγες μέρες μετά την συνέντευξη Γεωργαμλή, στην οποία υπήρχε μόνο «Βούρος»! Ούτε Τομπούλογλου, ούτε Σερετάκης, ούτε Γατσούλης, ούτε Τζέλης, κανένας! Μόνο Γιάννης Βούρος!

Όμως όλα τα πράγματα έχουν και όρια. Και τα όρια ο κ. Γεωργαμλής τα ξεπέρασε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Νοεμβρίου 2023. Σε μία «τοποθέτηση» με σωρεία ψεμάτων, αισχρολογιών και συκοφαντικών αναφορών, που έφτασε στο ύψιστο σημείο κατάντιας να μιλήσει… ακόμη και για απειλές! Αυτά φυσικά απόντος του Δημάρχου, καθώς στις 13/12/2023 ουδεμία απάντηση δόθηκε στις αποστομωτικές ερωτήσεις του  επικεφαλής μας.

Για όλα αυτά καθώς και για όσα προσπάθησε να ψελλίσει μαζί με τον κ. Γραμμένο στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον Αντιδήμαρχο και στέλεχος της παράταξής μας κ. Κοσκολέτο, θα απολογηθεί σύντομα εκεί που πρέπει.

Θα κλείσουμε με μία φράση που χρησιμοποίησε ο ίδιος για την παράταξή μας σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου που έγραψε ή… του έγραψαν.

Αναφέρει συγκεκριμένα: “…αποδεικνύει ότι η ήττα του συνδυασμού Πολιτών Πολιτεία στις εκλογές του Οκτωβρίου, αποτελεί έκφραση της πολιτικής ωριμότητας και της αισθητικής των συμπολιτών μας…”.  

Ο «Μπεκενμπάουερ» της τοπικής αυτοδιοίκησης Γεωργαμλής, γράφει για την παράταξη που αναδείχθηκε 1η στον Α’ γύρο των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου του 2023 τόσο στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και στη Νέα Χαλκηδόνα, 1η στο Β’ γύρο των εκλογών του Οκτωβρίου στη Νέα Χαλκηδόνα και εξασφάλισε συνολικό ποσοστό 49,6%, ότι όλο αυτό αποτελεί έκφραση της πολιτικής ωριμότητας και της αισθητικής των συμπολιτών μας.

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί του.

Η 4η θέση του στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, παρά την επί 3 δεκαετίες αδιάκοπη συμμετοχή του στα τοπικά δρώμενα, όντως αποτελεί έκφραση της πολιτικής ωριμότητας και της αισθητικής των συμπολιτών μας.

Η πόλη μας δε θα ξεχάσει ότι από την πρώτη στιγμή δεν δείξατε καμία εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και Δήμαρχο που σας έδειξε την απόλυτη εμπιστοσύνη του επί τρία συναπτά έτη.

Καληνύχτα σας κ. Γεωργαμλή!

Πολιτών Πολιτεία

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.