}
Αρχική / Slider / Γατσούλης: λάσπη, πιέσεις και εκβιασμοί από τον συνδυασμό Γιάννη (Χάρη) Τομπούλογλου την προεκλογική περίοδο

Γατσούλης: λάσπη, πιέσεις και εκβιασμοί από τον συνδυασμό Γιάννη (Χάρη) Τομπούλογλου την προεκλογική περίοδο

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση από την παράταξη ¨Σύγχρονη πόλη” του κ. Στέφανου Γατσούλη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα Φιλαδέλφεια 11/10/2023

Φίλες και φίλοι,

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους συστρατευθήκαν μαζί μας, στον όμορφο αγώνα που δώσαμε.

Έναν αγώνα γεμάτος ήθος, ποιότητα, επιχειρήματα, ευγένεια, και πολιτικό πολιτισμό.

Στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών αναμετρώνται οι συνδυασμοί του νυν δημάρχου Γιάννη Βούρου και του Γιάννη (Χάρη) Τομπούλογλου.

Τις διαφωνίες μας με τον κ. Βούρου τις διατυπώσαμε ευκρινώς κατά την προεκλογική περίοδο, ότι:

  1. Δεν προετοίμασε την πόλη για τα νέα δεδομένα.
  2. Δεν έδωσε την πρέπουσα λύση στην καθαριότητα.

Όμως, είναι αμιγώς πολιτικές, δεν μπορούμε να του αποδώσουμε ευθύνες αναφορικά με την συμπεριφορά του που ήταν πολιτισμένη.

Σε αντίθεση με τον συνδυασμό του Γιάννη (Χάρη) Τομπούλογλου, που δεν μπορούμε να πούμε τα ίδια μια και συναντήσαμε από κάποιους λάσπη, βρώμικες επιθέσεις, ύπουλα χτυπήματα, πιέσεις και εκβιασμούς.

Η “Σύγχρονη Πόλη” δεν υπέκυψε και δεν έπεσε στο επίπεδό τους. Αν σε κάτι συμβάλαμε με αποφασιστικό τρόπο ήταν στη διατήρηση ενός διαφορετικού ύφους και ήθους στην προεκλογική περίοδο.

Καθήκον μας λοιπόν είναι να αναδείξουμε τις αξίες της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης, του σεβασμού στο δημόσιο χρήμα και στη δημοκρατική τάξη.

Οι πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας έχουν το κριτήριο να κάνουν τη δική τους επιλογή την οποία ΔΕΝ θα υποδείξουμε εμείς και προτείνουμε ΨΗΦΟ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.