}
Αρχική / Slider / Σ. ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ: Μετά την απομάκρυνση εκ του «ταμείου»…

Σ. ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ: Μετά την απομάκρυνση εκ του «ταμείου»…

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΚ ΤΟΥ «ΤΑΜΕΙΟΥ» ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ

Οι δημοτικές εκλογές του  Οκτωβρίου πλησιάζουν και στην πόλη  μας, το κλίμα είναι ήδη τεταμένο από μερίδα παρατάξεων και υποψηφίους, οι οποίοι στηρίζουν τις υποψηφιότητες τους στην στείρα αντιπολίτευση και στην  άρνηση που παράγουν δεκαετίες τώρα.  Ο Δήμος μας όντας πληθυσμιακά ενας από τους μικρότερους Δήμους της  Αττικής , από την μια μας δίνει το προνόμιο να γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, από την άλλη όμως αυτή η δυνατότητα καλλιεργεί και ένα κλίμα μικροπολιτικής και κουτσομπολιού το οποίο μόνο προς τα πίσω μας οδηγεί αν και παράγεται από τους ίδιους συγκεκριμένους κύκλους  κάθε φορά που οι εκλογές πλησιάζουν.

Εμάς πάλι, σαν δημότες πρωτίστως αυτής της πόλης, μας ενδιαφέρουν τα απλά και καθημερινά πράγματα. Η καθαριότητα, το πράσινο, οι παιδικές χαρές, τα σχολεία, ο φωτισμός! Παρόλη την υγειονομική, την ενεργειακή και την πληθωριστική κρίση που μας χτύπησε την τελευταία τετραετία εμείς εκεί επενδύσαμε, εκεί στοχεύσαμε! Στην απλή καθημερινότητα, στις δομές του Δήμου και στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας έτσι ώστε να φτιάξουμε την πόλη των ονείρων μας. Την γειτονιά που θέλουμε να ζούμε, την γειτονιά που θέλουμε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας!

Απέναντι σε αυτό το «ψυχροπολεμικό» κλίμα που καλλιεργείται από τους ίδιους ανθρώπους τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια στην πόλη, επιλέξαμε να μην ασχοληθούμε μαζί τους, να μην δαπανήσουμε χρόνο και φαιά ουσία για το τίποτα και να φτιάξουμε σχολεία, να συντηρήσουμε το Άλσος, να  στοχεύσουμε στο να φτιάξουμε επιτέλους τον Κένταυρο, να κατασκευάσουμε το νέο ΚΑΠΗ στον χώρο της παλαιάς Στρούγκας που έστεκε αγέρωχη και αδρανής για πάνω από 20 χρόνια και να φέρουμε χρηματοδοτήσεις για έργα ανάπτυξης και πνοής άνω των 35 εκ. ευρώ από ευρωπαϊκούς κυρίως πόρους στον Δήμο για να ζούμε όλοι μας, έτσι όπως μας αξίζει. Ούτε με ευχολόγια, ούτε με ουτοπικούς προγραμματισμούς. Γιατί είμαστε οι μόνοι που όποιος μας ρωτήσει πως θα γίνει αυτό, μπορούμε να του απαντήσουμε ότι, έτσι θα γίνει! Είμαστε αυτοί που βάλαμε μελάνι στο χαρτί για την υπογραφή της αλλαγής σελίδας στην πόλη μας κι αυτοί που θα γυρίσουν οριστικά την σελίδα στο κακό παρελθόν της.

 

*ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  με τον Συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία»
& υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Βούρο

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.