}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Άμεση ανταπόκριση στην έκκληση του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Εθελοντών από την Συμπαράταξη

Άμεση ανταπόκριση στην έκκληση του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Εθελοντών από την Συμπαράταξη

Άμεση ανταπόκριση στην έκκληση του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Εθελοντών – Παράδοση ειδών άμεσης ανάγκης για τα πύρινα μέτωπα σε Πάρνηθα-Μενίδι, από τον Γιάννη Τομπούλογλου και κλιμάκιο στελεχών της Συμπαράταξης

Σήμερα Τετάρτη 23.08.23 υπήρξε επείγον κάλεσμα από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντών για νερά, προστατευτικές μάσκες, ισοτονικά και άλλα είδη άμεσης ανάγκης, προκειμένου να διατεθούν άμεσα σε όσους δίνουν την υπεράνθρωπη μάχη στα μέτωπα της φωτιάς στην Πάρνηθα.

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τομπούλογλου, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε η έκκληση στο σημείο συλλογής στην Κηφισιά, μαζί με κλιμάκιο στελεχών της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της Καρδιάς μας», προκειμένου να παραδώσουν κάποια πρώτα είδη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Συμπαράταξης για την άμεση κινητοποίησή τους, όπως επίσης τον όμιλο σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος που βρίσκεται στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ύψος της Κηφισιάς, για την άμεση ανταπόκριση και την προσφορά μεγάλων ποσοτήτων εμφιαλωμένων νερών.

Καθημερινά συνεχίζουμε τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στο γραφείο της Συμπαράταξης, στην οδό Π. Χατζηγεωργίου 4 και Κυδωνιών (πάροδος Δεκελείας) στην πλατεία Πατριάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, κατά τις ώρες 10.00-13.00 & 18.00-20.30 (εργάσιμες ημέρες). Τηλ. 2110029929.

Επίσης, την ερχόμενη Δευτέρα 28.08.2023 και ώρα 20.30, στην πλατεία της Νησίδας, στην προγραμματισμένη εκδήλωση-παράσταση θεάτρου σκιών της Συμπαράταξης, όποιος και όποια επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει κάποια είδη για τους πυρόπληκτους, τα οποία και θα αναλάβουμε να συσκευάσουμε και να παραδώσουμε με μέσα και ευθύνη της Συμπαράταξης.

Το Γραφείο Τύπου της Συμπαράταξης, 23.08.2023

.
ΜΑΪΟΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΟΛΗ
  • ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023
  • ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.