}
Αρχική / Slider / Ο Γ. Πατούλης στο Γ.Ο.Ν. Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι»

Ο Γ. Πατούλης στο Γ.Ο.Ν. Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι»

Στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι», ο Περιφερειάρχης Αττικής

Γ. Πατούλης: « Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ενίσχυση των Δομών Υγείας της Αττικής και στη στήριξη του αξιόμαχου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού»

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Δομές Υγείας της Αττικής, ο Περιφερειάρχης μετέβη στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι».

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θ. Τσουρούλας, παρουσία και του Προέδρου των εργαζομένων Χ. Σταυράτη και εκπροσώπων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ο  οποίος τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και τον ενημέρωσε σχετικά με τη λειτουργία αλλά  και τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται πως με χρηματοδότηση της Περιφέρειας το Νοσοκομείο έχει προμηθευθεί ιατρικομηχανικό εξοπλισμό με στόχο τη διευκόλυνση της λειτουργίας του.

Παρόντες κατά την επίσκεψη του κ.  Πατούλη ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γ. Κεχρής, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Π. Λεονάρδου και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ν. Χιωτάκης, Β. Καβαλάρη και Ν. Σαντοριναίος.

Ο κ. Τσουρούλας υποδέχθηκε με θέρμη τον κ. Πατούλη και τον συνεχάρη για το έργο του την τελευταία τετραετία, επισημαίνοντας ότι είναι συνεχώς παρών και αφουγκράζεται τις ανάγκες των πολιτών, ενώ εστίασε και στη συμβολή του για τη στήριξη των Δομών Υγείας της Αττικής με πόρους από την Περιφέρεια.

Στη συνέχεια του παρέθεσε μία σειρά αναγκών και δυσλειτουργιών που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο, με κύρια την υποστελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη διαμόρφωσης του χώρου υποδοχής του κύκλοτρου προκειμένου να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των ασθενών, καθώς και στα προβλήματα οδικής και συγκοινωνιακής πρόσβασης στο νοσοκομείο.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον διοικητή Θ. Τσουρούλα για την υποδοχή και αναφερόμενος στο Νοσοκομείο έκανε λόγο για μία σημαντική δομή υγείας με αξιόμαχο προσωπικό, που προσφέρει πολλά. Στη συνέχεια και υπογραμμίζοντας την προτεραιότητα που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας στον τομέα της Υγείας, υπενθύμισε πως δόθηκαν περίπου 150 εκ. ευρώ για τη μισθοδοσία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε δομές υγείας της Αττικής από την περίοδο της πανδημίας, ενώ δόθηκαν, όπως ανέφερε και περίπου 40 εκ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για παροχή εξοπλισμού στα νοσοκομεία της Αττικής. Όπως επισήμανε από το νέο αυξημένο, κατά 53%, νέο ΕΣΠΑ, έχει διασφαλιστεί ένα μεγάλο ποσό για τη συνέχιση της στήριξης των δομών Υγείας στην Περιφέρεια στο πλαίσιο και της συνεργασίας που υπάρχει με την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας, βάση της οποίας γίνεται χαρτογράφηση των αναγκών αλλά  και ιεράρχηση των  προτεραιοτήτων στις Δομές Υγείας της Αττικής.

Σε ό,τι αφορά στα αιτήματα της διοίκησης του Νοσοκομείου, τόνισε ότι θα συμβάλει στην επίλυση τους, αναγνωρίζοντας τη σημασία τους για την εύρυθμη λειτουργία του  νοσοκομείου.

«Δεσμεύομαι ότι η Περιφέρεια θα παραμείνει κοντά σας τόσο με την ενίσχυση πόρων όσο και με δυναμικές παρεμβάσεις στην κεντρική κυβέρνηση με στόχο νομοθετικές ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν το έργο σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

.
ΜΑΪΟΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΟΛΗ
  • ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023
  • ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.