}
Αρχική / Slider / Αυλαία και ραντεβού στον πολιτιστικό Σεπτέμβρη

Αυλαία και ραντεβού στον πολιτιστικό Σεπτέμβρη

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ στο θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152), θα κλείσει ο κύκλος 19 ξεχωριστών βραδιών που περιελάμβαναν όμορφες συναυλίες, πολλά τραγούδια και μουσική, θέατρο, καθώς και παιδικό κινηματογράφο, στο πλαίσιο των φετινών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».

Στις 24/07 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα επετειακό μουσικό αφιέρωμα στον «φάρο της πολιτιστικής ζωής της νεότερης Ελλάδας», τον σπουδαίο Μίκη Θεοδωράκη. Με τις φωνές του Γιώργου Υδραίου, της Σοφίας Μιχαηλίδη, του Δημήτρη Σαββαΐδη, και τη συνοδεία 5μελούς ορχήστρας, θα ταξιδέψουμε στον μοναδικό μουσικό ωκεανό του Μίκη.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας και υπ. Πολιτισμού Ηλίας Γκρίντζαλης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά είδαμε και φέτος τους συμπολίτες μας να αγκαλιάζουν τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος μας. Για μία ακόμη χρονιά ο πολυχώρος της οδού Δροσίνη στην καρδιά της Νέας Χαλκηδόνας, το πάρκο Γ. Αποστολάκης, το θεατράκι του Π.Π.Ι.Ε.Δ., αλλά και το αγαπημένο σε όλους μας άλσος, μεταμορφώθηκαν σε «κοιτίδες πολιτισμού» και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Όσον αφορά τώρα την τελευταία μας εκδήλωση και το μουσικό αφιέρωμα στον τεράστιο Μ. Θεοδωράκη, συναποφασίσαμε με τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο, την μετάθεσή της κατά μία ημέρα, λόγω των συνθηκών έντονου καύσωνα που αναμένεται να επικρατήσουν την προσεχή Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων. Σας περιμένουμε ωστόσο την Δευτέρα 24 Ιουλίου, να απολαύσουμε μία ακόμη ξεχωριστή μουσική βραδιά!».

 Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΕΔΝΦΝΧ) και το Π.Π.Ι.Ε.Δ., φυσικά και δεν σταματούν εδώ. Μετά το διάλειμμα του Αυγούστου ακολουθεί το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη 2023!

 

Είσοδος ελεύθερη και δωρεάν! Σας περιμένουμε!!

.
ΜΑΪΟΣ 2023
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
.
  • ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ Η ΠΟΛΗ
  • ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023
  • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 21/5/2023
  • ΕΚΔΡΟΜΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΗ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ
  • ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ Η ΑΕΚ

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

 

 

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

 

.
.
.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ
ΜΑΗΣ 2022
  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.