}
Αρχική / Slider / Συνάντηση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών» με το «Κοινωνίας Βήμα»

Συνάντηση της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών» με το «Κοινωνίας Βήμα»

Συνάντηση εκπροσώπων της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών» και του «Κοινωνίας Βήμα» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα συγκρότησης ενός ενωτικού αυτοδιοικητικού μετώπου ευρείας αποδοχής, εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Οι εκπρόσωποι του «Κοινωνίας Βήμα» έθεσαν ως προαπαιτούμενο, στις όποιες διερευνητικές συζητήσεις για ευρεία συνεργασία, την  αποδοχή από όλους τους εμπλεκόμενους στις συζητήσεις, την διατήρηση της οργανωτικής δομής και του επικεφαλής τους ως υποψήφιου Δημάρχου.

Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών», δεδομένου ότι δεν συμμετείχε στην οποία διαδικασία ανάδειξης των παραπάνω προαπαιτούμενων, εξέφρασε την επιφύλαξή της και αντιπρότεινε διαδικασίες για τη δημιουργία  μιας  ευρείας παράταξης που θα είναι προϊόν σύνθεσης και συναπόφασης όλων των επιμέρους δυνάμεων που θα συμμετέχουν  σε μια τέτοια προσπάθεια. Αυτό άλλωστε ανακοινώθηκε και σε δελτίο τύπου, μετά τη συνάντηση που είχε η  «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών» με τη «Δύναμη Πολιτών»

Η αντιπρότασή μας απορρίφθηκε.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως  θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις διαλόγου και πολιτικής ώσμωσης με παρατάξεις, κινήσεις, συλλογικότητες και με όλους τους πολίτες. Λειτουργώντας δημοκρατικά, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και παρωπίδες, χωρίς προσωπικές σκοπιμότητες και αγκυλώσεις και με μοναδικό στόχο την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας -Νέας Χαλκηδόνας και θα δουλέψει για την επανοικοδόμηση μιας πόλης με ποιότητα ζωής.

 

Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

.

Η έντυπη Φιλα-ηδόνα κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
  • ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.