}
Αρχική / Slider / Μεγάλη εκδήλωση της “Πολιτών Πολιτεία”. Κοπελούσος, Κωνσταντινίδης, Λέκκας υποψήφιοι με τον Γιάννη Βούρο.

Μεγάλη εκδήλωση της “Πολιτών Πολιτεία”. Κοπελούσος, Κωνσταντινίδης, Λέκκας υποψήφιοι με τον Γιάννη Βούρο.

Μια μεγάλη συγκέντρωση απολογισμού του έργου της Δημοτικής Αρχής για την τριετία που πέρασε, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλα αυτά που κατάφερε η Διοίκηση του Δήμου παρά τις αντίξοες συνθήκες οι οποίες επικράτησαν τα τελευταία τρία χρόνια λόγω της Πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης που έχει δημιουργηθεί.

Στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν πάνω από 500 συμπολίτες μας, ανακοίνωσαν την κάθοδό τους με την παράταξη «Πολιτών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου ο Χρήστος Κοπελούσος που ήταν το 2019 επικεφαλής της παράταξης «Τώρα», ο Τάσος Κωνσταντινίδης που ήταν το 2019 επικεφαλής της παράταξης «Πόλης Ενότητα», ο Θάνος Λέκκας που το 2019 ήταν ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στην Νέα Χαλκηδόνα από την παράταξη του Π. Γρετζελιά «Ξανά Μαζί» και ακόμα 40 συμπολίτες μας πολλοί εκ των οποίων ασχολούνται για πρώτη φορά.

Ο Χρήστος Κοπελούσος δήλωσε μεταξύ άλλων «…από την επόμενη μέρα της πρώτης Κυριακής των προηγούμενων Δημοτικών Εκλογών υπήρξε με τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους συνεργάτες αυτής της Διοίκησης μια άψογη συνεργασία. Στις εκλογές του επόμενου Οκτώβρη θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία» για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτά που οι ειδικές και γενικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν…»

Ο Τάσος Κωνσταντινίδης δήλωσε μεταξύ άλλων «…στο πλαίσιο της απλής αναλογικής μέσα στο οποίο διεξήχθησαν οι εκλογές του 2019, επιβλήθηκαν συνεργασίες. Οι συνεργασίες δοκιμάστηκαν και στη δική μας περίπτωση είχε θετικό πρόσημο. Σήμερα, με το νέο εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει, επιβάλλονται πλέον προεκλογικές συνεργασίες που θα ισχυροποιήσουν τη νέα Δημοτική Αρχή. Με βάση αυτά τα δεδομένα και με την ακράδαντη πεποίθηση ότι ο Γιάννης Βούρος έχει εκείνα τα πολιτικά ποιοτικά χαρακτηριστικά με τα οποία μπορεί να κάνει για την πόλη μας σπουδαία πράγματα, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμπορευθώ με την παράταξη «Πολιτών Πολιτεία»…»

Ο Θάνος Λέκκας δήλωσε μεταξύ άλλων «…Αν και το 2019 δεν είμασταν συνεπιβάτες στο ίδιο τρένο αποδείχθηκε πως τελικά είχαμε τον ίδιο προορισμό : Να παραδώσουμε μια πόλη καλύτερη και ομορφότερη, να εργασθούμε ώστε να έχει η πόλη μας το πρόσωπο που της αξίζει. Από σήμερα λοιπόν επιβιβάζομαι και εγώ στο τρένο της Πολίτων Πολιτεία με μηχανοδηγό τον Γιάννη Βούρο για να συνεχίσουμε αυτό που με τόσο κόπο χτίσαμε τα 3 αυτά χρονιά. Και θα το συνεχίσουμε να είστε σίγουροι…»

Θα ακολουθήσει, σε νέα δημοσίευση, πλούσιο φωτορεπορτάζ με όλα τα πρόσωπα που παρουσιάστηκαν στην χθεσινή εκδήλωση.

 

 

 

 

 

 

.

Η έντυπη Φιλα-ηδόνα κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
  • ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.