}
Αρχική / Events στη Φιλαηδόνα / Ανοίγει τις πόρτες του το 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας!

Ανοίγει τις πόρτες του το 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας!

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2022 ο τελικός έλεγχος του νεότευκτου 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας από κλιμάκιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της ΚΤΥΠ και στη συνέχεια υπεγράφη το πρωτόκολλο παραλαβής του, από τον Δήμαρχο της πόλης μας Γιάννη Βούρο και τα στελέχη των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.

Ένα ολοκαίνουργιο και σύγχρονο σχολείο που περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και εκδηλώσεων, βιβλιοθήκη, εργαστήρια, χώρους άθλησης κλπ, ξεκινάει και επίσημα την λειτουργία του στον Δήμο μας!

Στην υπογραφή του πρωτοκόλλου παραλαβής παρευρέθηκαν από την πλευρά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σαραντόπουλος, ο Πρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάρις Βεντήρης, η Αντιπρόεδρος της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κωνσταντίνα Κατσιφή και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ενώ από την πλευρά των ΚΤΥΠ Α.Ε. παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κατασκευών  Ιωάννης Τσαγκάρης, η Προϊστάμενη του Τμήματος Επίβλεψης Έργων Παιδείας και πολιτικός μηχανικός Αικατερίνη Γιατράκου καθώς και ο επιβλέπων Η/Μ Βασίλης Παπαδήμος.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

«Τους τελευταίους μήνες έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας όλο αυτό το διάστημα ήταν  αυτό το υπερσύγχρονο σχολείο με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του να παραδοθεί σε μαθητές, καθηγητές και προσωπικό με το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Στόχος που με σκληρή δουλειά και συνεχείς προσπάθειες επιτεύχθηκε. Με την ευκαιρία θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Περιφέρεια Αττικής, ΚΤΥΠ κοκ) χωρίς την στήριξη των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτό το μεγάλο έργο, φυσικά τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και του Δήμου, τα μέλη της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, την Ένωση Γονέων και όλους όσοι έβαλαν το λιθαράκι τους για την διεκδίκηση αρχικά και την περάτωση εν συνεχεία του συγκεκριμένου έργου. Ήδη προχωρήσαμε στο τελευταίο βήμα προετοιμάζοντας και εξοπλίζοντας το σχολείο για το πρώτο κουδούνι, ενώ και η ΚΤΥΠ θα σταθεί αρωγός στην ολοκλήρωση κάποιων παρατηρήσεων που έγιναν από την Τεχνική μας Υπηρεσία. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας συναντήσουμε όλες και όλους την ημέρα των εγκαινίων. Καλορίζικο!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του τελικού του Conference League.

Δελτίο Τύπου Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας   Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ελληνικής …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.