}
Αρχική / Events στη Φιλαηδόνα / Θεμελιώθηκε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Θεμελιώθηκε ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στις 12:00 σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κατάθεση του θεμελίου λίθου του νέου Βρεφονηπιακού  στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ο νέος Παιδικός Σταθμός ανεγείρεται επί των οδών Ν. Πλαστήρα – Καμπούρογλου – Γράμμου και θα φιλοξενεί 100 βρέφη και νήπια ( τα 50 θα καλύπτουν τις ανάγκες του Δήμου) σε δύο ειδικά και διακριτά διαμορφωμένα τμήματα δραστηριοτήτων. Μεγάλη είναι η συμβολή στο έργο της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας η οποία σύμφωνα  με την προγραμματική σύμβαση, θα αναγείρει με δικές της δαπάνες τον σταθμό, θα καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα αυτού (μισθούς, δαπάνες λειτουργίας, συντηρήσεις κ.λπ.) για χρονικό διάστημα 25 ετών, σε οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, ο οποίος με αυτό τον τρόπο εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες του χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά.  Όπως ανέφερε ο Μητροπολίτης, τα χρήματα εξασφαλίσθηκαν από δωρητή που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος.

Πολλοί επέλεξαν να παρακολουθήσουν τον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γαβριήλ, παρουσία του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Ιωάννη Βούρου. Αναμεσά τους παρευρέθηκαν επίσης η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δημόπουλος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.