}
Αρχική / Slider / Η δημιουργία νέου σύγχρονου ΚΑΠΗ – το αντιπλημμυρικό της οδού Σκρα – η πορεία των εργασιών για το νέο 3ο Γυμνάσιο – 3ο Λύκειο σε πρώτο πλάνο!

Η δημιουργία νέου σύγχρονου ΚΑΠΗ – το αντιπλημμυρικό της οδού Σκρα – η πορεία των εργασιών για το νέο 3ο Γυμνάσιο – 3ο Λύκειο σε πρώτο πλάνο!

Ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ αλλά και την πορεία υλοποίησης των έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής την Τρίτη 19 Ιουλίου στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά την αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε σε σειρά έργων που υλοποιούνται και υπογράμμισε ότι για τον Κεντρικό Τομέα Αττικής και τους Δήμους του, η Περιφέρεια διαθέτει έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό που στοχεύει στην ανάδειξη και ενίσχυση της ξεχωριστής ταυτότητας μιας ιδιαίτερης και ιστορικής περιοχής, στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση, την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και στην επίλυση προβλημάτων που ταλαιπωρούν χρόνια τους πολίτες. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε δε και σε σημαντικές αθλητικές υποδομές, όπως αυτή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. «Τα έργα βρίσκονται στην τελική φάση ολοκλήρωσης της κατασκευής τους και θα έχουμε τη χαρά τον Σεπτέμβριο να βρεθούμε εκεί, στο άνοιγμα του νέου γηπέδου, καθώς και των συνοδών έργων για τη διαμόρφωση της κυκλοφορίας με την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε, στην αναγκαιότητα της όσο το δυνατόν ταχύτερης υλοποίησης του αντιπλημμυρικού έργου της οδού Σκρα (συλλεκτήρας Σ7), στις χρηματοδοτήσεις που απαιτούνται για την ανέγερση του νέου σύγχρονου κτιρίου ΚΑΠΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην πορεία των εργασιών για τα δύο (2) νέα σχολεία στην πόλη (3ο Γυμνάσιο, 3ο Λύκειο), στην πορεία των έργων της υπογειοποίησης των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών, καθώς και στην άψογη έως σήμερα συνεργασία του Δήμου με την Περιφέρεια στον τομέα του Πολιτισμού και των κοινών Πολιτιστικών δράσεων.

 

Παρόντες στην Ημερίδα ήταν επίσης ο Δήμαρχος Γαλατσίου και Πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γ. Μαρκόπουλος, οι Δήμαρχοι Βύρωνα Γ. Κατοπόδης, Δάφνης – Υμηττού Α. Μπινίσκος, Καισαριανής Χ. Βοσκόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αθηναίων Αλ. Τσιατσιάμης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Γ. Σελίμης, ο Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Θ. Λέκκας, ο Αντιδήμαρχος Ζωγράφου Δ. Κολομπάτσος και ο Αντιδήμαρχος Ηλιουπόλεως Γ. Αντζίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Ρώμας, η Αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μ. Κουρή, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γ. Βλάχος, οι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αθ. Κατσιγιάννης, Θ. Κουτσογιαννόπουλος και Σ. Αλυμάρα, η Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος Δ. Αγγελάκη, η σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου, ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Κ. Λογοθέτης, η Πρόεδρος του κινήματος «TakeMeHome» Α. Τρανούλη, υπηρεσιακά στελέχη και εκπρόσωποι επιμελητηρίων επαγγελματικών, κοινωνικών και παραγωγικών φορέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΦΙΛΑ-ΔΟΝΑ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2022

  • 18 ΕΡΓΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
  • ΟΛΗ Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΔΑΚΗ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΟΥ ΛΕΚΚΑ
  • ΤΜΗΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΝΕΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ
  • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ “Γ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Συνάντηση της Συμπαράταξης με τον Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλο

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε θεσμική συνάντηση μεταξύ της Συμπαράταξης «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών-Η Πόλη της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.