}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Εσκεμμένη απουσία της Αντιπολίτευσης από το Δ.Σ. Καθυστέρηση σημαντικών θεμάτων του Δήμου και της ΑΕΚ.

Εσκεμμένη απουσία της Αντιπολίτευσης από το Δ.Σ. Καθυστέρηση σημαντικών θεμάτων του Δήμου και της ΑΕΚ.

Δεν πραγματοποιήθηκε χθες η σημαντική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας καθώς σύσσωμη η αντιπολίτευση απουσίασε και το σώμα δεν βρέθηκε σε απαρτία. Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονταν και το σημαντικό για την λειτουργία του Δήμου θέμα του καθορισμού των τελών καθαριότητας και φωτισμού. Θυμίζουμε ότι πριν ένα έτος η Αντιπολίτευση επέβαλε μείωση των συγκεκριμένων τελών σε ποσοστό 30%, γεγονός που δυσκόλεψε εξαιρετικά την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.

Η αναβολή της συνεδρίασης θα καθυστερήσει και θέματα  για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ καθώς τα θέματα 1 και 7 αφορούσαν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η παράταξη του Άρη Βασιλόπουλου από χθες το πρωί είχε προαναγγείλει την στάση της, λόγω της  καθυστέρησης αποστολής των εισηγήσεων για θέματα της ημερήσιας διάταξης. Τον ακολούθησαν οι παρατάξεις Τομπούλογλου, Γρετζελιά, ΚΚΕ και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να μην σχηματιστεί απαρτία για την συνεδρίαση. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει ξανά τις επόμενες μέρες.

 

 Διαβάστε ηλεκτρονικά στην έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.