}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Καταδίκασε το Δημοτικό Συμβούλιο ΝΦ-ΝΧ την επίθεση στον Κ. Τομπούλογλου

Καταδίκασε το Δημοτικό Συμβούλιο ΝΦ-ΝΧ την επίθεση στον Κ. Τομπούλογλου

Πριν την έναρξη της συνεδρίασής του, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, καταδίκασε με ψήφισμα το οποίο κατέθεσε το Προεδρείο, την επίθεση στο μέλος του Κώστα Τομπούλογλου.

Το ψήφισμα που κατατέθηκε

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταδικάζει το άρρωστο κλίμα των βίαιων πράξεων κατά της ζωής και σε βάρος του Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Τομπούλογλου. Δε μας εκφράζει και αποτελεί απόπειρα που δεν έχει καμία σχέση με το δημοκρατικό λαό του Δήμου μας. Η δημοκρατική μας πόλη βρίσκεται και θα βρίσκεται πάντα απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές και πρακτικές.

Καταδικάζουμε απερίφραστα, ομόφωνα και με αποτροπιασμό την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε το μέλος του Δ.Σ. μας. Η ορμή της ζωής και η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν θα υποταχθεί στο φόβο από όπου και αν αυτός εκπορεύεται. Με συνέπεια στις αρχές και στα πιστεύω μας θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο του Δημοτικού μας Συμβουλίου χωρίς φόβο και αναστολές, με γνώμονα το καλό της πόλης και των Δημοτών μας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Κώστα Τομπούλογλου και την οικογένειά του, ευχόμενοι παράλληλα ταχεία ανάρρωση.

 

Μετά από παρέμβαση του κ. Παντελή Γρετζελιά προστέθηκε η φράση “καταδικάζουμε την αιφνίδια επίθεση, απρόκλητα και ανυποψίαστα μπροστά στο σπίτι του”

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.