}
Αρχική / Slider / Καταδικάζουν την επίθεση στον Κώστα Τομπούλογλου (upd)

Καταδικάζουν την επίθεση στον Κώστα Τομπούλογλου (upd)

Την καταδίκη τους για την επίθεση που δέχθηκε ο Κώστας Τομπούλογλου εκφράζουν με ανακοινώσεις τους, παρατάξεις και πολιτικά πρόσωπα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Από την Δημοτική Αρχή λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση

Με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Τομπούλογλου και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος προέβη στην παρακάτω δήλωση:

“Είναι αυτονόητη η καταδίκη της παράλογης επίθεσης που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δημοτικού συμβούλου Κ. Τομπούλογλου. Ευελπιστούμε οι Αρχές να εντοπίσουν το γρηγορότερο δυνατό τους υπαίτιους και αυτοί να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους στη Δικαιοσύνη”.

Και συμπλήρωσε:

“Βρέθηκα πριν λίγο με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας Λ. Γεωργαμλή στο ΓΝΑ και ενημερώθηκα για την κατάσταση της υγείας του. Εκφράζω την συμπαράστασή μου στους οικείους του και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση”.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λύσσανδρος Γεωργαμλής έκανε με την σειρά του την ακόλουθη δήλωση:

“Ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταδικάζω την ανήθικη επίθεση και τον τραυματισμό από αγνώστους, του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Τομπούλογλου. Τέτοιες πράξεις από όπου και αν προέρχονται δεν τιμούν κανέναν και δυναμιτίζουν το βαρύ κλίμα μέσα στο οποίο κινείται το τελευταίο διάστημα η κοινωνία”.

Από την Δύναμη Πολιτών λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση

Καταδικάζουμε την επίθεση στον Κώστα Τομπούλογλου

Η Δύναμη Πολιτών με αποτροπιασμό καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τομπούλογλου. Η δημοκρατική πόλη μας βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες πρακτικές. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον Κ. Τομπούλογλου και την οικογένειά του.

Από την Λαϊκή Συσπείρωση λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Νίκος Σερετάκης με τον Χάρη Τομπούλογλου, επικεφαλής της παράταξης “η πόλη της καρδιάς μας”, αναφορικά με την  επίθεση που δέχθηκε ο αδερφός του και Δημοτικός Σϋμβουλος Κώστας Τομπούλογλου  έξω από το σπίτι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ενημερώθηκε για την υγεία του τραυματισθέντα Δημοτικού Συμβούλου και εξέφρασε την κατηγορηματική καταδίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης για την τραμπούκικη επίθεση.

Ο Τάσος Κωνσταντινίδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

Πριν λίγο έμαθα από δημοσιεύματα τοπικών μέσων ότι ο Κώστας Τομπούλογλου, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους και έχει μεταβεί στο νοσοκομείο. Πρόκειται για ιδιαίτερα λυπηρή, εντελώς απαράδεκτη και καταδικαστέα από όλους ενέργεια. Του εύχομαι γρήγορα περαστικά!

Η Ευτυχία Παπαλουκά δήλωσε

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στον δημοτικό σύμβουλο ΝΦ-ΝΧ Tompouloglou Konstantinos που νωρίτερα σήμερα δέχθηκε δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστό από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, με βαριά χτυπήματα στο κεφάλι και σε πολλά σημεία του σώματος. Οφείλουμε όλοι οι αιρετοί να καταδικάσουμε τη βία και την τρομοκράτηση, με τον πιο οξύ τρόπο.

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ (upd)

Απερίφραστα καταδικάζει η ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την βίαιη επίθεση και τον τραυματισμό κατά του συνδημότη μας και Δημοτικού Συμβούλου Κώστα Τομπούλογλου το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαρτίου 2021 ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Τέτοιες ενέργειες παραβιάζουν τη ζωή και τις ανθρώπινες αξίες. Καμία ανοχή σε κάθε φαινόμενο βίας και τρομοκρατίας.

Ευχόμαστε στον κ. Κώστα Τομπούλογλου καλή ανάρρωση.

Ανακοίνωση της ΚΟΒ του ΚΚΕ της Ν.Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας (upd)

Καταδικάζουμε την βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τομπούλογλου έξω από το σπίτι του.

Τέτοιες ενέργειες είναι εντελώς απαράδεκτες.

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.