}
Αρχική / Slider / Το σχέδιο της “Συμμαχίας” για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα (video)

Το σχέδιο της “Συμμαχίας” για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα (video)

Βρεθήκαμε στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο της νέας περιόδου και σας μεταφέρουμε το κλίμα και αναλυτικά ρεπορτάζ.

Μια έκπληξη περίμενε τα μέλη και το κοινό στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, λαμβάνοντας τον λόγο στο ξεκίνημα της διαδικασίας, παρουσίασε το πλαίσιο της συνεργασίας των παρατάξεων που διοικούν τον Δήμο. Δεν περιορίστηκε στα θέματα που θα απασχολήσουν την διοίκηση τις πρώτες 100 μέρες όπως είχε πρόσφατα ανακοινωθεί. Παρουσίασε ένα πλήρες σχέδιο διακυβέρνησης, για όλα τα σοβαρά ζητήματα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και για όλη την τετραετία που ακολουθεί. Το γεγονός δεν φαίνεται να άρεσε στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Άρη Βασιλόπουλο, ο οποίος αντέδρασε στον σχολιασμό του προσπαθώντας με ερωτήματά του να προκαλέσει την «Συμμαχία», για να λάβει την αποστομωτική απάντηση του Παντελή Γρετζελιά «εμείς απολογούμαστε μόνο στο λαό της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας».

Δημοκρατικές διαδικασίες και πλήρη διαφάνεια, αναβάθμιση του Άλσους, προστασία του προσφυγικού συνοικισμού, ανάδειξη της ιστορίας της πόλης και έργα υποδομών που θα κάνουν την πόλη φιλική προς τους πολίτες ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, εκ μέρους όλων όσων συνεργάζονται, για να διοικηθεί και να αναζωογονηθεί η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα.

Δείτε όλη την ομιλία του Δημάρχου

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του Δημάρχου η παράταξη του Άρη Βασιλόπουλου αλλά και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (!) εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και “στασίασαν” σε μια προσπάθεια διαμαρτυρίας για την τοποθέτησή τους στα έδρανα. Επέμειναν όπως και στο προηγούμενο ΔΣ, ότι πρέπει να κάθονται μετά την «Συμμαχία», δίπλα στον Χάρη Τομπούλογλου. Αργότερα, επέστρεψαν στις θέσεις που τους είχε ορίσει το Προεδρείο, για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου.

Ακολουθεί και άλλο ρεπορτάζ από το πρώτο Συμβούλιο της νέας δημοτικής περιόδου.

 

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 


Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.