}
Αρχική / Slider / Σε αναζήτηση του βιβλίου ψυγείου του νεκροταφείου

Σε αναζήτηση του βιβλίου ψυγείου του νεκροταφείου

Ρωτήθηκε η διοίκηση, από τον Άρη Βασιλόπουλο και τον πρ. Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Ανεμογιάννη πως και γιατί θα δοθούν 25.000 ευρώ, για την ψηφιοποιήσει του κοιμητηρίου όπως ζήτησε η νέα Διοίκηση μέσω της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας. Και η απλή αυτή ερώτηση προκάλεσε αποκαλύψεις.

Όπως προέκυψε από την διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, δεν τηρείται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα βιβλίο για το ψυγείο του νεκροταφείου. Η τελευταία “παρουσία” του βιβλίου ήταν όταν έφυγε ο Αντιδήμαρχος Μιχ. Λάλος και ο υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Λάκης Γαβριηλίδης. Τουλάχιστον αυτά είπαν τα δυο πρώην στελέχη της προηγούμενης διοίκησης στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ηλία Τάφα. Ο ίδιος βρήκε, όπως είπε, κάποιο βιβλίο με κενό, με σχισμένες σελίδες.

Μακάβρια η συζήτηση για τις εισαγωγές στο ψυγείο του νεκροταφείου αλλά περισσότερο ενδιαφέρουσα από τις καρέκλες των Νομικών Προσώπων του Δήμου. Και σίγουρα πρέπει να δοθούν απαντήσεις από τα αρμόδια πολιτικά πρόσωπα τα οποία ήταν υπεύθυνα για το νεκροταφείο το τελευταίο έτος. Αν υπήρχαν. Τις αναμένουμε.

Διαβάστε την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Σεπτεμβρίου

 

 

 


Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.