}
Αρχική / Slider / Γέμισε το Π.Κ. Νέας Φιλαδέλφειας για τον Χατζηδάκη, την Κεραμέως και τον Κωστόπουλο.

Γέμισε το Π.Κ. Νέας Φιλαδέλφειας για τον Χατζηδάκη, την Κεραμέως και τον Κωστόπουλο.

Ομιλία ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 7ης Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Στην συγκέντρωση μίλησαν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, η Βουλευτής Νίκη Κεραμέως και ο υπ. Βουλευτής Νίκος Κωστόπουλος. Όλοι τους είναι  υποψήφιοι στον Βόρειο τομέα Αθηνών, στον οποίο ανήκει και ο Δήμος μας. Παρά την ώρα (6μμ) και την ζέστη που επικρατούσε, το Πνευματικό Κέντρο γέμισε από κόσμο, μέσα και έξω από την αίθουσα.

Οι τρεις υποψήφιοι αφού εξήγησαν σημαντικά ζητήματα που αποσχολούν την επικαιρότητα λίγες μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές, ζήτησαν από όλους, να παρουσιαστούν στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τα τρία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται κοντά στην πόλη μας και τα προβλήματά της. Μεταξύ αυτών, ο Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, οι πρώην Δήμαρχοι Νίκος Αδαμόπουλος και Παντελής Γρετζελιας και ο υπ. Δήμαρχος Χρήστος Κοπελούσος.

photos


Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.