}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Γιορτή στη “Μ.Α.Ν.Α.”

Γιορτή στη “Μ.Α.Ν.Α.”

Την καλοκαιρινή τους γιορτή έκαναν τα παιδιά και οι γονείς που συμμετέχουν στα προγράμματα του ΚΟΙΝΕΣΕΠ “Μ.Α.Ν.Α.”. Έξω από τα χώρο τους στην οδό Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια πέρασαν μερικές όμορφες στιγμές όλοι μαζί. Στη γιορτή παραβρέθηκε και ο νέος Δήμαρχος Γιάννης Βούρος καθώς και ο υπ. Δήμαρχος Τάσος Κωνσταντινίδης.

Η Κοιν.Σ.Επ. Κοινωνικής και Συλλογικής Ωφέλειας “Μ.Α.Ν.Α.” είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία γονέων, παιδιών με ιδιαιτερότητες. Αντιμετωπίζοντας και βιώνοντας καθημερινά τις προκλήσεις ,τους προβληματισμούς,τις αγωνίες αλλά και τις χαρές και τις δυνατότητες των ΑμεΑ , θελήσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο ο οποίος θα συμμερίζεται τα προβλήματα των γονέων, ενώ ταυτόχρονα θα εστιάζει και στην αξία των παιδιών. Το Μ.Α.Ν.Α. Κοιν. ΣεΠ έχει δομηθεί έτσι ώστε τα προγράμματα του, αφενός να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούν τα παιδιά και αφετέρου να βελτιώνουν τις γνωστικές τους ικανότητες καθώς και τις δεξιότητες που αφορούν τις ανάγκες διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία, με απώτερο στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών αλλά και στην ανακούφιση των οικογενειών από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 


Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.