}
Αρχική / Slider / Δεν θα παραστεί η Ένωση Γονέων στη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής

Δεν θα παραστεί η Ένωση Γονέων στη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής

 Σας ενημερώνουμε πως η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δε θα παραστεί στη σημερινή συνεδρίαση της 1ης Σχολικής Επιτροπής   με θέμα την έγκριση οικονομικών απολογισμών των ετών 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018  . Σας κοινοποιούμε επίσης και την σχετική επιστολή μας προς τον πρόεδρο της 1ης Σχολικής Επιτροπής Παπαθεοφάνους Παύλο.       


Προς

τον Πρόεδρο της 1ης Σχολικής Επιτροπής

Παπαθεοφάνους Παύλο

Κοιν: Μέλη της 1ης Σχολικής Επιτροπής

Θέμα: Συνεδρίαση  της 1ης Σχολικής Επιτροπής για έγκριση οικονομικών απολογισμών των ετών 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

Κύριε Πρόεδρε της 1ης Σχολικής Επιτροπής ,

Λάβαμε πρόσκλησή σας σε συνεδρίαση  της 1ης Σχολικής Επιτροπής την Τετάρτη 20-3-2019, και ώρα 17:00 μ.μ.,  με θέμα την  έγκριση οικονομικών απολογισμών των ετών 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018  χωρίς οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση και χωρίς να μας έχουν σταλεί  οι απολογισμοί αυτών των ετών ώστε να διαμορφώσουμε άποψη και εικόνα εν όψει της συνεδρίασης. Δυστυχώς η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δεν είναι σε θέση να σχηματίσει άποψη και να εγκρίνει απολογισμούς που εκκρεμούν από το 2011 σε μια συνεδρίαση της μίας  ή των δύο  ωρών. Στην πρόσκληση αναφέρετε επίσης πως  η απόφαση της συνεδρίασης της 1ης Σχολικής Επιτροπής θα εισαχθεί προς έγκριση στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο  και δεν υπάρχει χρόνος για επανάληψη της συνεδρίασης λόγω έλλειψης απαρτίας. Άρα όπως και να έχει η απόφαση θα παρθεί στη συνεδρίαση της 20-3-2019. Ακόμη και αν δεν έχει απαρτία;  Ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε πως η Ένωση Συλλόγων Γονέων δεν θα παραστεί  στη συνεδρίαση δια του νόμιμου εκπροσώπου της και επιπλέον αιτούμαστε την αποστολή των οικονομικών απολογισμών των παραπάνω ετών για την ενημέρωσή μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Αλέκος Γούλας                                                              Ευάγγελος Βεσκούκης

Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων                Τακτικό μέλος της 1ης Σχολικής Επιτροπής

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα του Φεβρουαρίου

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

2 comments

  1. Ως γονιό παιδιού σε σχολείο της πόλης δεν με εκφράζει αυτή η φτηνή αντιπολιτευτική εκμετάλλευση της θέσης στο προεδρείο της Ένωσης Γονέων.

    Κάποτε, πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι έχοντες σχέση με τους Συλλόγους Γονέων ότι ψηφίζονται από τους υπόλοιπους συναδέλφους-γονείς για να επικουρούν στην αρμονική λειτουργία της σχολικής κοινότητας και όχι για να χρησιμοποιούν τις σφραγίδες και τους τίτλους τους για προσωπική προβολή και στρατηγική και ως εφαλτήριο για το δημοτικό συμβούλιο.

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων βλέποντας τέτοια φαινόμενα απαξιεί και απέχει από τις διαδικασίες και ότι οι σύλλογοι γονέων εκλέγονται με οριακά (και αν) ποσοστά συμμετοχής.

  2. Αλέκος Γούλας

    Αγαπητέ γονέα,
    στη ζωή μας πρέπει να μάθουμε να λέμε σε κάποια πράγματα Ναι και σε κάποια άλλα Όχι. Όσοι ασχολούνται με τα κοινά κρίνονται ούτως ή άλλως , θετικά ή αρνητικά , δεν έχει σημασία. Εγώ δεν ενοχλούμαι από αυτούς που δεν κάνουν τα πράγματα όπως θα ήθελα εγώ , αλλά από αυτούς που παρακολουθούν χωρίς να κάνουν τίποτα.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.