}
Αρχική / Slider / Συζήτηση με τους πολίτες έκαναν Κωστής Χατζηδάκης και Νίκη Κεραμέως

Συζήτηση με τους πολίτες έκαναν Κωστής Χατζηδάκης και Νίκη Κεραμέως

Μία διαφορετική πολιτική συγκέντρωση σε σχέση με όσα έχουμε δει στο πρόσφατο παρελθόν, διοργανώθηκε σε έναν όμορφο και νεανικό χώρο στην καρδιά της πόλης μας. Επίσημοι προσκεκλημένοι ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης και η βουλευτής–υπεύθυνη παιδείας και θρησκευμάτων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκη Κεραμέως. Αμφότεροι θα είναι υποψήφιοι στον Βόρειο Τομέα της Β’ Περιφέρειας Αθηνών, στις ερχόμενες εθνικές εκλογές.


Η διαφορετικότητα έγκειται στο γεγονός ότι έλλειψαν οι «ξύλινοι» μονόλογοι και κυριάρχησε ο διάλογος με τους παρευρισκόμενους πολίτες. Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους στα δύο κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ταυτόχρονα αναπτύχθηκε μεγάλο μέρος του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε βασικούς τομείς όπως η οικονομία, η παιδεία, η δημόσια υγεία κα. Η σχέση του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα είναι στενή εδώ και πολλά χρόνια και έχει σταθεί αλληλέγγυος στο παρελθόν, σε πολλά ζητήματα που τις αφορούν. Τόσο ως απλός Βουλευτής όσο και από όποια θέση υπουργού διετέλεσε. Μια παρόμοια σχέση φαίνεται να χτίζει και η Νίκη Κεραμέως που “μετακομίζει” στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών , από το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ, με εφόδιο το πλούσιο κοινοβουλευτικό της έργο και την συνεπή παρουσία της στη Νέα Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, με τελευταία αυτή στο πλευρό του Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ, στον πρόσφατο Αγιασμό των υδάτων στη λίμνη του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στην συζήτηση παρευρέθηκαν πολλοί συμπολίτες μας ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Νίκο Σιώρη, τους πρώην Δημοτικούς Συμβούλους Σωτήρη Κοσκολέτο και Ηλία Τάφα και την συμπολίτισσά μας, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, Σοφία Αλυμάρα.

Πολύς κόσμος σε μια όμορφη συζήτηση
Δεκάδες οι παρευβρισκόμενοι
ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης
η Βουλευτής Νίκη Κεραμέως
η Νίκη Κεραμέως με την Φιλαδελφειώτισσα υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλο Σοφία Αλυμάρα (με τον συνδυασμό Πατούλη)
Μπάμπης Μπόβος, Γιώργος Σαραντόπουλος, Στέφανος Γατσούλης, οι δυο προσκεκλημένοι, Ρένος Αρβανίτης, Νίκος Παπανικολάου

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

2 comments

  1. Μα αφού ο άλλος γράφει ότι εσείς μιλάτε το πολύ πολύ με κανένα πολιτευτή πως είναι δυνατόν; Τι είναι και ψεύτης εκτός όλων των άλλων;;;;;; Πέφτω από τα σύννεφα!

  2. Σε ένα κόμμα όπως η ΝΔ που παραδοσιακά κουμαντάρεται από οικογενειακές “βαρωνίες”, “δαχτυλίδια”, υπερεκτιμημένους “παράγοντες”, και με μια ρητορική που εκφράζεται συχνά από πατριδέμπορους τηλεπωλητές και “τσεκουράτους” με εμφυλιοπολεμικά συμπλέγματα, αποτελεί πραγματική όαση η παρουσία της Νίκης Κεραμέως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.