}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Νίκη εκτός έδρας με ανατροπή

Νίκη εκτός έδρας με ανατροπή

Νέα νίκη με ανατροπή για την ομάδα του ΑΤΤΑΛΟΥ, η οποία επικράτησε με 3-1 στην Νέα Ιωνία επί της ομάδας της Αλσούπολης, σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του 1ου Ομίλου της ΕΠΣΑ Αθηνών.

Αυτή ήταν η 5η νίκη της ομάδας μας την φετινή χρονιά και 4η συνεχόμενη, που την φέρνει στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο βαθμός δυσκολίας απο την αρχή του παιχνιδιού δεν ήταν αρκετά μεγάλος, αλλα μετά από μια αδράνεια της άμυνας στο α’ ημίχρονο, βρήκε την ομαδα μας πίσω στο σκορ με 1-0.

Στην επανάληψη όμως, οι παίκτες μας έχοντας καθαρό μυαλό επέβαλλαν πλήρως τον δικό τους ρυθμό, είχαν την κυριαρχία στο γήπεδο, φτάνοντας στην επίτευξη τριών τερμάτων και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα. Σημαντικό ρόλο στην ανατροπή έπαιξε η συγκέντρωση στον στόχο που ήταν μόνο η νίκη, οι σωστές οδηγίες του προπονητή της ομάδας και το αποτέλεσμα ήρθε από τους παίχτες της ομάδας μας.
Επόμενο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα με την ομάδα του ΠΑΟΚ Ζωγράφου, εντός έδρας στο γήπεδο της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων όπου όλοι μας πρέπει να παραβρεθούμε για να στηρίξουμε την ομάδα μας.
Καλή συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.