}
Αρχική / ΕΔΩ... Φιλαηδόνα / Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου στο Άλσος

Μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα δρόμου στο Άλσος

Tην Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 09:30, στα πλαίσια των Αθλητικών Εκδηλώσεων του Δήμου για το έτος 2018, διεξήχθη με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου επί Ανωμάλου εδάφους εντός του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έφτασαν τον αριθμό των 600 ατόμων και έλαβαν νούμερο με τσιπάκι. Την ημέρα του αγώνα χρονομετρήθηκαν και τερμάτισαν 320 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.
Ο αγώνας διεξήχθη με κατηγορίες ηλικίας και σε τρείς (3) διαδρομές: 1η Απόσταση: 1.000 m για παιδιά δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου 2η Απόσταση: 5.000 m για ενήλικες και 3η Απόσταση 10.000 m για ενήλικες.
Μετάλλιο απονεμήθηκε στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες, κάθε κατηγορίας ηλικίας, στους αγώνες των 1.000 m, 5.000 m και των 10.000 m.
Κύπελλο απονεμήθηκε στον πρώτο και την πρώτη του αγώνα των 1.000 m, 5.000 m και των 10.000 m. της γενικής κατάταξης τερματισμού.
Οι διαδρομές κινήθηκαν εξ ολοκλήρου εντός του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας ένα σημαντικό πνεύμονα πρασίνου όπου προσφέρεται για βόλτα, περπάτημα, τρέξιμο, παιχνίδι, χαλάρωση, γυμναστική και πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.
Εμείς πιστοί στην ιδέα του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού και έχοντας ως αρχή, ότι η παιδεία, η υγεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι κοινωνικές παροχές και υποχρεώσεις της πολιτείας προς τους πολίτες της, θα προσπαθήσουμε όχι μόνο να συνεχίσουμε αλλά και να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο τον συγκεκριμένο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, ώστε όλο και περισσότερος κόσμος να έχει την ευκαιρία να αθλείται και να συμμετέχει .

Ο Δήμος μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή και επιτυχία της ανωτέρω αθλητικής διοργάνωσης:

-Όλους τους Δρομείς καθώς και τους Αθλητικούς Συλλόγους που συμμετείχαν και μας τίμησαν.

-Τους Καθ. Φυσ. Αγωγής – Γυμναστές, Σχολικούς Φύλακες, υπαλλήλους των ΚΑΠΗ.

-Τους Φυσιοθεραπευτές του Δήμου μας .

-Τον ιατρό μας, Αριστείδη Καραφώτη, για την Ιατρική κάλυψη.

– Την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, την Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, την Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας και το Αυτοτελές Τμήμα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου μας για τη πολύτιμη βοήθειά τους.

– Τον Κωνσταντίνο Τσαγκαράκη, Βετεράνο Αθλητή Στίβου, για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθειά του καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών των αγώνων και οι τιμητικές βραβεύσεις, έγιναν από τον Δήμαρχο της πόλης μας, Αριστείδη Βασιλόπουλο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού, Θεόδωρο Μανωλεδάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Γεώργιο Ανεμογιάννη.

Διαβάστε επίσης

Κυριακή 28 Απριλίου: 1ο Μαθητικό Σκακιστικό Τουρνουά Μνήμης και Τιμής στον Ποντιακό Ελληνισμό

Ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας, και ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Φιλαδέλφειας «Δημήτριος Υψηλάντης»  διοργανώνουν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.