Αποτελέσματα της σταυροδοσίας σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα έχει αναρτήσει το Υπουργείο Εσωτερικών. Χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι τα τελικά αποτελέσματα, καθώς ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας καθυστερεί να δημοσιοποιήσει την τελική σταυροδοσία ανά διαμέρισμα και εκλογικό τμήμα (όπως γίνεται κάθε φορά), μπορούμε να ανακοινώσουμε και να σχολιάσουμε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.

Στην παράταξη «Πολιτών Πολιτεία» του Γιάννη Βούρου φαίνεται να εκλέγονται στη Νέα Φιλαδέλφεια πρώτος και με μεγάλη διαφορά ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής και οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλίας Τάφας, Σπύρος Γραμμένος, Σωτήρης Κοσκολέτος και Δημήτρης Κανταρέλης. Τα νέα πρόσωπα είναι η Ανθή Παπακώστα και ο Σπύρος Μπερδέσης. Δεν βρίσκονται σε σειρά εκλογής σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών οι πρ. Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι Παύλος Κότσιρας και Φώτης Νικολόπουλος. Εκτός θα μείνει μάλλον ο Σπύρος Μπερδέσης εφόσον δεν εκλεγεί Δήμαρχος ο Γιάννης Βούρος.

Στη Νέα Χαλκηδόνα εκλέγονται ο συμπολίτης μας, τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης, ο Γιώργος Καραβίας και ο Λευτέρης Πλάτανος. Με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δεν εκλέγονται ο πρ. Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας Μιχάλης Κουτσάκης και ο πρ. Αντιδήμαρχος Νίκος Παπανικολάου.

Στην παράταξη Δύναμη Πολιτών μένουν εκτός υποψήφιοι που αποτελούσαν την διεύρυνση της παράταξης όπως ο στενός συνεργάτης της Βάσως Αγαγιώτου, ο Κωστής Γκολφινόπουλος στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκλέγονται στη Νέα Φιλαδέλφεια η Ευτυχία Παπαλουκά, ο Νίκος Ανανιάδης, ο Γιώργος Ανεμογιάννης, ο Κώστας Ντάτσης και ο Κώστας Χωρινός. Στη Νέα Χαλκηδόνα εκλέγονται ο Γιάννης Καλαμπόκης και η Δανάη Εμμανουήλ αφήνοντας εκτός των Κώστα Γκολφινόπουλο και τον Γιώργο Κατερίνη. Εκτός θα μείνει ο Κώστας Χωρινός εφόσον δεν εκλεγεί Δήμαρχος ο Άρης Βασιλόπουλος.

Στην παράταξη του Παντελή Γρετζελία εκλέγεται ο ίδιος και ο γιός του Χρήστος Γρετζελιάς, ο Γιάννης Ουσταμπασίδης και ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Λαζαρίδης στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Θάνος Λέκκας στη Νέα Χαλκηδόνα. Έμειναν εκτός σοβαρά ονόματα όπως ο Γιώργος Σεβαστός, η Πέγκη Κανάκη κα. στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και η πρ. Αντιδήμαρχος Μαρία Χατζηδάκη στη Νέα Χαλκηδόνα.

Στην παράταξη του Χάρη Τομπούλογλου εκλέγεται ο ίδιος και ο αδελφός του Κώστας Τομπούλογλου και ο πρ. Αντιδήμαρχος Τάκης Αθανασόπουλος. Στην Νέα Χαλκηδόνα εκλέγεται η Σοφία Αλεφραγκή και μένει εκτός ο πρ. Αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας Θανάσης Καλύβης και ο Χρήστος Τριανταφύλλου.

Στην παράταξη Πόλης ενότητα του Τάσου Κωνσταντινίδη εκλέγεται ο ίδιος και προηγείται ο πρ. της Ένωσης Γονέων Αλέκος Γούλας.

Από την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγεται ο επικεφαλής Νίκος Σερετάκης, η Δανάη Γκούμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Γιάννης Ζαχαριάδης από τη Νέα Χαλκηδόνα.

Τέλος εκλέγεται και ο Χρήστος Κοπελούσος που ο συνδυασμός του έλαβε το απαιτούμενο ποσοστό άνω του 3%.

Όλα τα παραπάνω βέβαια πιθανότατα να αναθεωρηθούν όταν λάβουμε τα τελικά αποτελέσματα από τον Δήμο.