}
Αρχική / Τοπικοί Σύλλογοι & Φορείς / Η Δύναμη Πολιτών για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής

Η Δύναμη Πολιτών για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής

Συνεχίζουμε για τη νίκη της πόλης μας

την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου

Ευχαριστούμε θερμά τους 4.093 συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους της Δύναμη Πολιτών, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να επαναδιεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου. Σε όλη την προεκλογική περίοδο προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε το έργο μας, αλλά και ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που διαπνέεται από εμπειρία και όραμα. Ο κ. Βούρος εμφανίστηκε να διεκδικεί την ψήφο των δημοτών με ένδεια προγραμματικών δεσμεύσεων, εμφανή άγνοια για τα προβλήματα της πόλης και της αυτοδιοίκησης και μοναδικό «προσόν» τη σχέση του με συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα. Σε αυτό το περιβάλλον πετύχαμε άνοδο των ψήφων της Δύναμης Πολιτών κατά 750 ψήφους και του ποσοστού μας κατά 4,5 μονάδες σε σύγκριση με τις εκλογές του 2014.

Βαδίζοντας προς τον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών οφείλουμε να υπενθυμίσουμε στους δημότες ότι από την επιλογή τους εξαρτάται το μέλλον αυτής της πόλης. Έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην τροχιά αναγέννησης και προόδου που έχει ξεκινήσει πριν 5 χρόνια και την επιστροφή στην εικόνα καταστροφής και λεηλασίας του Δήμου που τον είχαν φέρει οι σημερινοί συνεργάτες του κ. Βούρου.

Το δίλημμα των εκλογών της 2ας Ιουνίου είναι σαφές:

Ο Δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται σε χέρια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι βάζουν τα συμφέροντα του Δήμου πάνω απ’ όλα, ή θα περάσει στα χέρια όσων εμφανίστηκαν για να εξυπηρετήσουν ιδιοτελή και μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα.

Καλούμε όλους τους πολίτες που αγαπούν την πόλη τους και τις δημοτικές παρατάξεις που δεν έχουν εξαρτήσεις να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για μία πόλη της προόδου, της αξιοπρέπειας, της δημιουργίας, στηρίζοντας την Κυριακή 2 Ιουνίου τη Δύναμη Πολιτών και τον υποψήφιο δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο.

 


Διαβάστε επίσης

Νέα αποχώρηση από την συμπαράταξη Τομπούλογλου- Παπαλουκά

Με μια ανακοίνωσή της στο κοινωνικό δίκτυο facebook αποχώρησε σήμερα από την συμπαράταξη Τομπούλογλου – …

One comment

  1. Αρουλη Πυργιωτη , όσο και να παρακαλάς τον κύριο Γρετζελια και τον Τομπουλογλου (!!) για να κρατήσεις την καρέκλα σου , όσα και να τάξεις ένα είναι σίγουρο:θα καταλήξεις στο ίδιο σημείο που μαζεύεις τα σκουπίδια της Πόλης !!
    Υγ. Θα σε βολεψει κάπου αλλού ο προστάτης σου Πρόεδρος του Ολυμπιακου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.