}
Αρχική / Επώνυμα & Ανώνυμα / Απάντηση του Ν. Παπανικολάου σε δημοσίευμα του «Πολίτη»

Απάντηση του Ν. Παπανικολάου σε δημοσίευμα του «Πολίτη»

grafei-o-nikos-papanikolaou-e1511109743874

Σχόλιο απάντηση σε δημοσίευση της ιστοσελίδας «Πολίτης».

Η εμπειρία τους, τους δίνει την δυνατότητα να ξεχωρίζουν πρόσωπα, απόψεις και στάσεις. Στο άρθρο με τίτλο «Οι αιρετοί της άλλης πλευράς και ο δικηγόρος του διαβόλου» στην ιστοσελίδα «Πολίτης» που αναρτήθηκε στις 9/6/2018, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Το άρθρο μου στην ιστοσελίδα www.filaidona.gr (δείτε εδώ)

αναφέρθηκε μόνο σε γεγονότα, με τα οποία σκοπίμως δεν ασχοληθήκαν και αντί αυτού προσπαθούν να τοποθετήσουν «ταμπέλες» και να «ταξινομήσουν» πρόσωπα όπως τους βολεύει. Κανένα από τα ερωτήματά τους δεν απασχόλησε το άρθρο μου και προφανώς σκοπίμως, προσπαθούν να με ταυτίσουν με την οικογένεια Τομπούλογλου που είναι γνωστό στους πάντες ότι εδώ και χρόνια, προσπαθεί να με λασπώσει, χωρίς βέβαια αποτέλεσμα. Τουναντίον αυξάνει την δημοτικότητά μου, λόγω του αμαρτωλού της, παρελθόντος που όλοι γνωρίζουν. Όταν είσαι στον πάτο το μόνο που σου μένει είναι να τους κατεβάσεις όλους εκεί.

Προφανώς τους ενόχλησε ο τίτλος που απλά παρουσιάζει την πραγματικότητα και η περιγραφή των γεγονότων που είναι αμείλικτη.

Κύριοι.
Προσπαθείτε ποικιλοτρόπως να χωρίσετε την πόλη σε δυο πλευρές, ελπίζοντας το διχαστικό σχέδιο, να σας αποφέρει πολιτικά οφέλη.
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει η Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ. Υπάρχει η ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας. Νέα Φιλαδέλφεια και ΑΕΚ έχουν ιστορική διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα. Λυπάμαι που δεν το καταλαβαίνετε.

Αδυνατείτε να καταλάβετε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες απόψεις και για αυτό το λόγο αδυνατείτε και να τις αντιμετωπίσετε.

Όσον αφορά την πολιτική μου δραστηριότητα, προσπαθώ να πράττω, για το συμφέρον των συμπολιτών μου.
Όσον αφορά την αρθρογραφία μου, προσπαθώ να κρατήσω την αντικειμενικότητά μου, αναφερόμενος σε γεγονότα.
Όσον αφορά το ζήτημα του γηπέδου, είναι γνωστό ότι ήμουν πάντα υπέρ της συνεννόησης, λέξη άγνωστη προς εσάς.
Ευτυχώς έχουμε όλοι το παρελθόν που μας χαρακτηρίζει.

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το στοίχημα

Αυτή η διοίκηση δυστυχώς απέτυχε. Δυστυχώς για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Δυστυχώς …

2 Σχόλια

  1. Εδώ ζούμε και όχι αλλού και ξέρουμε άπαντες ότι έχεις κρατήσει εδώ και πολλά χρόνια (και όχι ευκαιριακά μετά τις ποινικές περιπέτειες) κάτι περισσότερο από διακριτές αποστάσεις από την «αγία» οικογένεια. Η αποτυχημένη προσπάθεια προπαγάνδας της κακιάς ώρας των «αρθρογράφων» του οργάνου της ΔΠ να σε ταυτίσουν μαζί τους, μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει στους δημότες αυτής της πόλης.

  2. Κλασσικοί συριζαίοι του μικρόκοσμου των συνιστωσών της πλάκας:

    «Όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι… ακροδεξιός και φασίστας».

    Και τοπικά, εκτός από… «ακροδεξιός και φασίστας», «όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι με τα… συμφέροντα και με τον… Χάρη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.