}
Αρχική / Slider / Χριστούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα!

Χριστούγεννα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα!

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30, φοράμε τα γιορτινά μας και ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης μας, στο πάρκο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ξεκινήσει με εορταστικά τραγούδια από την υπέροχη χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας.

Θα ακολουθήσει στις 19:15 μία ξεχωριστή συναυλία διάρκειας δύο περίπου ωρών από το νεανικό συγκρότημα «PrestigetheBand».

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες, οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα μας περιβάλλουν για μια ακόμη φορά με τα γεμάτα ελπίδα μηνύματά τους. Οι μέρες αυτές φέρνουν πάντοτε στην καρδιά, συναισθήματα όπως αυτά της αγάπης, της διάθεσης για προσφορά στον συνάνθρωπο και της αλληλεγγύης, ενδυναμώνοντας παράλληλα τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο αύριο. Η στολισμένη και πάντα όμορφη πόλη μας και οι ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου μας, αλλάζουν την διάθεσή μας και δίνουν τη δυνατότητα για περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Ελάτε λοιπόν μαζί με τα παιδιά σας, τους φίλους σας και τους δικούς σας ανθρώπους να γιορτάσουμε με αισιοδοξία, που είναι εξάλλου και η κινητήριος δύναμη για την εκπλήρωση των ονείρων μας. Σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα, σε όλες και όλους εσάς, εύχομαι από καρδιάς καλές γιορτές, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα!».

Διαβάστε επίσης

Βολές εκατέρωθεν για τις παιδικές χαρές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παιδικές χαρές εντός των διοικητικών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.