}
Αρχική / Slider / Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)

Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ)

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου οι εργασίες του τακτικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), που διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία και την συμμετοχή περίπου 1200 συνέδρων, στην πόλη του Βόλου.

Ένα συνέδριο προτάσεων αλλά και ένα συνέδριο απολογιστικού θα λέγαμε χαρακτήρα, μιας και είναι το τελευταίο για την τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο και πριν τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Μία Αυτοδιοικητική περίοδο που οι Δήμαρχοι και οι Δημοτικές Αρχές όλης της χώρας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τρεις μεγάλες κρίσεις.

 

–        Κρίση υγειονομική

–        Κρίση πληθωριστική

–        Κρίση ενεργειακή.

 

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τα Οικονομικά των ΟΤΑ, η Διοικητική Μεταρρύθμιση, ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός, η Πολιτική Προστασία, η Ενεργειακή Αυτονομία των Δήμων και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία αυτών. Θέματα για τα οποία τοποθετήθηκαν Υπουργοί, Κυβερνητικά στελέχη, Περιφερειάρχες και φυσικά Δήμαρχοι από το σύνολο της χώρας.

Την Δημοτική Αρχή σε αυτό το συνέδριο, εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημ. Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Σωτήρης Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Σαραντόπουλος και ο Υπ. του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας Ρένος Αρβανίτης.

Στο συνέδριο παρέστησαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης του Δήμου μας, Γιώργος Ανεμογιάννης (Δύναμη Πολιτών), Πέτρος Λαζαρίδης (Ξανά Μαζί), Κώστας Τομπούλογλου (Πόλη της Καρδιάς μας), Γιάννης Ουσταμπασίδης (Ανεξάρτητος Δ.Σ.).

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και δικό μας πλέον χρέος είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν Δήμο σύγχρονο, “πράσινο”, ψηφιακό, που σέβεται τους πολίτες και την τοπική μας κοινωνία. Γιατί όπως ανέφερε και το σύνθημα του συνεδρίου, ισχυρή Αυτοδιοίκηση σημαίνει καλύτερη Ελλάδα.

.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2022
κυκλοφορεί σε όλη τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα
  • ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ
  • ΕΝΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
  • ΝΕΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
  • ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
  • ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΑΤΤΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ”
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Υποβολή ένστασης από τον συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία»!

Ενημερώνουμε ως οφείλουμε, τις συμπολίτισσές μας και τους συμπολίτες μας ότι η ανεξάρτητη δημοτική μας …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.