}
Αρχική / Slider / Νέο πρόσωπο στην Διοίκηση του Δήμου ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Νέο πρόσωπο στην Διοίκηση του Δήμου ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής

Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας:

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος ορίζει τους κατωτέρω Δημοτικούς Συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Συγκεκριμένα:

Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λύσσανδρο Γεωργαμλή του Δημητρίου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

– Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και των επί μέρους οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, και πιο συγκεκριμένα:

– Του Τμήματος Μελετών και Κατασκευής Έργων.

– Του Τμήματος Συντηρήσεων και Αδειοδοτήσεων.

– Του Τμήματος Υπηρεσιών Δόμησης

 

Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σωτήριο Κοσκολέτο του Κωνσταντίνου καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

– Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και των επί μέρους οργανικών μονάδων της ανωτέρων Διεύθυνσης, και πιο συγκεκριμένα:

– Του Τμήματος Προϋπολογισμού, Διπλογραφικού και Φορολογικών Υποθέσεων.

– Του Τμήματος Λογιστηρίου.

– Του Τμήματος Εσόδων και Διαχείρισης Περιουσίας.

– Του Τμήματος Προμηθειών.

– Του Τμήματος Ταμείου.

 

Τον κ. Αναστάσιο Κωνσταντινίδη του Εμμανουήλ, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία-σύνθεση-προοπτική» καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

– Την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, εξαιρουμένων των αρμοδιοτήτων που αφορούν τον πολιτισμό.

– Την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής και των επί μέρους οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, και πιο συγκεκριμένα:

– Των Τμημάτων των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

– Του Γραφείου Διοικητικής Υποστήριξης όλων των οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης.

 

Τον κ. Αθανάσιο Λέκκα του Ιωάννη, ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο καθ΄ ύλην Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακής Πολιτικής και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

– Την εποπτεία και ευθύνη του Αυτοτελούς Γραφείου Αναπτυξιακής Πολιτικής.

 

Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ηλία Τάφα του Παντελή, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Πληροφορικής και Ψηφιακής Μετάβασης και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

– Την εποπτεία και ευθύνη του Αυτοτελούς Τμήματος Πληροφορικής και του Τμήματος Κοιμητηρίου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

 

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Βούρος στις 31/08/2021 (Αρ. Απόφασης 499/2021) είχε ορίσει επίσης:

Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μιχαήλ Κουτσάκη του Ιωσήφ ως Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Ηλεκτροφωτισμού και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σπυρίδωνα Μπερδέση του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και Δημοτικής Αστυνομίας,

ενώ παραμένουν έως τις 07/01/2022 ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σπυρίδων Γραμμένος του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Άλσους και η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος κ. Σοφία Αλεφραγκή του Γεωργίου ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού.

Τέλος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας εκλέχθηκε στις δημαιρεσίες της 5ης Σεπτεμβρίου 2021 μετά από την σχετική πρόταση του Δημάρχου ο κ. Δημήτριος Κανταρέλης.

 

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Σημαντική διάκριση για τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας

Το πρώτο βραβείο στο εθελοντικό πρόγραμμα-διαγωνισμό περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης μαθητών Γ’ Γυμνασίου  σχετικά με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.