}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Κινείται μεταγραφικά ενόψει της νέας περιόδου η ΦΕΑ

Κινείται μεταγραφικά ενόψει της νέας περιόδου η ΦΕΑ

Κάτοικοι Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας οι Βασίλης Καραχάλιος, Θανάσης Κοντός

ΣΕΦΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ Η ΦΕΑ

Διπλό μεταγραφικό… κτύπημα για τη ΦΕΑ! Μετά τις ανανεώσεις των Στεργιάκη, Καραλευθέρη, Λίτσου, Ζήρου και Γεωργοπαπαδάκου ήρθε η σειρά των μεταγραφών για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με το… ρόδι να σπάνε οι Βασίλης Καραχάλιος και Θανάσης Κοντός.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές αποτελούν προσωπική επιλογή του προπονητή Αλέξη Καρατζά και με την παρουσία τους αναμένεται να ισχυροποιήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα της ΦΕΑ.

Ο Καραχάλιος είναι 24 χρονών, έχει ύψος 1μ.97εκ., αγωνίζεται στη θέση του φόργουορντ και κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από την πορεία του ΚΑΟ Μελισσιών, έχοντας μάλιστα πριν δυο σεζόν και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής 11,5 πόντους και 16 εύστοχα τρίποντα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο Ψυχικό, από το οποίο αποχώρησε για προσωπικούς λόγους πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Ο Κοντός από την άλλη πλευρά, είναι 26 ετών, έχει ύψος 1μ.97εκ., αγωνίζεται στη θέση “4” κι όπως είχε πει σε συνέντευξή του ο πρώην προπονητής του, ο Αλέκος Δάγλας: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή, κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό». Άξιο αναφοράς πως Καρατζάς και Κοντός θα βρεθούν ξανά μαζί στην ίδια ομάδα, όταν ο νυν προπονητής της ΦΕΑ είχε τον νεαρό αθλητή το 2004 στις ακαδημίες του Αμαρουσίου που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΦΕΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν σταματάει εδώ και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις με νέες μεταγραφικές κινήσεις και ανανεώσεις.

Ευχόμαστε καλή αγωνιστική  χρονιά , δύναμη και πάντα υγεία σε όλους μέσα στο χώρο που ανήκουμε… το γήπεδο.

Νίκος Γεωργοπαπαδάκος

ΣΤΗ ΦΕΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΓΚΑΡΝΤ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ… ΚΤΙΖΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

Μία ακόμη ανανέωση για τη ΦΕΑ. Μετά τους Αλέξανδρο Στεργιάκη, Λευτέρη Καραλευθέρη, Χάρη Λίτσο και Γιάννη Ζήρο, στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θα παραμείνει και ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος με στόχο να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στην περιφέρεια.

Ο έμπειρος γκαρντ (35χρ., 1μ.90εκ.), ο οποίος ήρθε την περασμένη αγωνιστική σεζόν από τον Εθνικό Πειραιώς και με πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες τον σύλλογο κι έτσι θα φοράει την “κυανέρυθρη” φανέλα και τη σεζόν 2021-22.

Στο περυσινό πρωτάθλημα, στις τρεις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής που πρόλαβε να δώσει η ΦΕΑ πριν την διακοπή με αντιπάλους τον Αργοναύτη Τριγλίας, τον Παπάγου και τον ΝΕΟ Ληξουρίου, ο Γεωργοπαπαδάκος είχε πετύχει 26 πόντους και ήταν 4ος σκόρερ της ομάδας πίσω από τους Καραλευθέρη (56π.), Στεργιάκη (54π.) και Μπάρδα (48π.).

Η μπασκετική “οικογένεια” της ΦΕΑ του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο σχεδιασμός της ΦΕΑ συνεχίζεται για το νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής και σύντομα θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές και οι υπόλοιπες ανανεώσεις.

Διαβάστε ηλεκτρονικά την έντυπη Φιλα-ηδόνα που κυκλοφορεί σε όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των Αντιδημάρχων Κουτσάκη και Κοσκολέτου.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.