}
Αρχική / Αθλητικά Νέα / Πολύ μεγάλη νίκη για τη ΦΕΑ

Πολύ μεγάλη νίκη για τη ΦΕΑ

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου η ΦΕΑ αγωνίστηκε στην Θήβα με αντίπαλο τον Άρη Θήβας για την 9η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Μία εξαιρετική εμφάνιση έδωσαν όλοι οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά, καθολη την διάρκεια του αγώνα. Ένας αγώνας που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό, ταχύτητα, πολύ καλές άμυνες και υψηλά επίπεδα ομαδικότητς. Όλα αυτά πλαισίωσαν σε αυτή τη πολύ σημαντική νίκη που μας χάρισε η ομάδα μας!

Η ΦΕΑ, επέβαλε τον ρυθμό που της αρέσει να παίζει και κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για πρώτη φορά μακριά από την έδρα της και να φτάσει στις 4 νίκες στο πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, μπροστά σε έναν αντίπαλο που έκανε την 1η του ήττα εντός έδρας. Οι παίκτες της ΦΕΑ κατάφεραν και έσπασαν τις δυνατές άμυνες και λύγισαν την αντίσταση του Άρη Θήβας.

Ο αγώνας έληξε με τελικό σκορ 75-81 υπέρ της ΦΕΑ.

Μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα στο παρακάτω σύνδεσμο :

 

Διαιτητές: Καρακάσης-Λάμπος.

 

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 47-53, 62-63, 75-81.

 

ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Ματσαγγούρας-Φραγκούλης): Πανταζής 5 (1), Κόλλιας, Ματσαγγούρας, Γκρινιάρης 7 (1), Παγώνης, Παρδακάς 28 (1), Χαρατσής, Γιώτης, Γκιζογιάννης 14 (3), Ντέντα, Τριανταφύλλου 8, Ανέστης 13.

 

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ (Καρατζάς-Καρακατσάνης): Καστανιώτης 6, Μπάρδας 2, Ρομοσιός 2, Καραλευτέρης 10 (1), Στεργιάκης 16 (1), Αναούνης, Δρακάκης, Λίτσιος 14 (1), Μιχόπουλος 13 (1), Πανουσόπουλος, Μοίρας, Τρικαλιώτης 18 (4).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δήμος συμμετέχει στη λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας – Η διαδρομή της και το τελετουργικό …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.