}
Αρχική / Επίκαιρα / Αθλητικά / O Γεωργαμλής τίμησε τον Γκέραρντ

O Γεωργαμλής τίμησε τον Γκέραρντ

Μεγάλη συγκίνηση στο «Γεντί Κουλέ», στο φιλικό προς τιμή του εμβληματικού Ολλανδού πρώην τεχνικού του ΟΦΗ, Ευγένιου Γκέραρντ.

Το «Γεντί Κουλέ» ήταν σχεδόν κατάμεστο για να τιμήσει τον σπουδαίο προπονητή που υπηρέτησε τον ΟΦΗ για δεκαπέντε χρόνια (1985-2000). Στην θητεία στον πάγκο του ΟΦΗ ο μακροβιότερος ξένος προπονητής σε πάγκο ελληνικής ομάδας κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1987 απέναντι στον Ηρακλή (3-1 στα πέναλτι), ενώ κατάφερε να πάρει ιστορική πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου κυπελλούχων απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0.
Το γήπεδο «σείστηκε» με την είσοδο του Γκέραρντ στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όλοι πήγαν να τον χαιρετήσουν και να του φιλήσουν το χέρι, με τους οπαδούς στην εξέδρα να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα για χάρη του ανθρώπου του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη μεγάλη ομάδα της Κρήτης.
Στα αγωνιστικά οι «φίλοι» κέρδισαν με 3-0 τα «παιδιά» του Γκέραρντ.
Στο πρώτο μέρος οι «φίλοι» ήταν καλύτεροι είχαν ευκαιρίες αλλά τόσο ο Χανιωτάκης που ήταν εκπληκτικός όσο και το δοκάρι στέρησαν από τους Καραγκούνη και Λυμπερόπουλο το γκολ.
Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο από τον Τζόρτζεβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή στο 46′ , με υποδειγματικό πλασέ του Καραγκούνη στο 52′ και με κοντινή προβολή του Γιαννακόπουλου στο 63′.

gerard3

gerard1

Διαβάστε επίσης

Συγκίνηση και ευτυχισμένα πρόσωπα στην τελετή των εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ. (photos)

Όμορφες εικόνες, με ευτυχισμένα πρόσωπα που πλημμύρισαν την πόλη μας, έζησε χθες η Νέα Φιλαδέλφεια. …