}
Αρχική / Slider / Συνεργασία Δήμου και ΕΕΤΑΑ

Συνεργασία Δήμου και ΕΕΤΑΑ

Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου και του προέδρου της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης Ηλία Γιάτσιου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ.

Η ΕΕΤΑΑ είναι ο επίσημος επιστημονικός σύμβουλος της Ελληνικής Κυβέρνησης για θέματα ανάπτυξης και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν τα εξής θέματα:

  • Η συνέχιση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι
  • Η νέα προγραμματική περίοδος που αφορά την χρηματοδότηση των Παιδικών Σταθμών
  • Η συνδρομή που θα παρέχει η ΕΕΤΑΑ στους Δήμους για να ωριμάζουν μελέτες προκειμένου να διεκδικήσουν χρηματοδότηση για έργα χρηματοδοτούμενα από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους
  • Οι άξονες προτεραιότητας του νέου εθνικού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» που θα ενισχύσει τους Δήμους με 2,5 δις € προκείμενου να προβούν σε έργα βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη

Ο κ. Ηλίας Γιάτσιος ως πρώην πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου όμορου Δήμου (Αγίων Αναργύρων) γνωρίζει καλά τα προβλήματα της περιοχής και δεσμεύτηκε όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να παραβρεθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου προκειμένου να αναπτύξει την στρατηγική για την επόμενη μέρα στους Ο.Τ.Α. αλλά και να ακούσει προβληματισμούς και ερωτήματα από τους Δημοτικούς Συμβούλους.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας κ. Λέκκας Αθανάσιος ως Προϊστάμενος Γραφείου Διοίκησης και Δημοσίων Σχέσεων και υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΕΕΤΑΑ, τον οποίο και ευχαριστούμε για την φιλοξενία και την ενδελεχή ενημέρωση.

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Απριλίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση για τους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας   ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος  στο ζήτημα της προστασίας των ζώων, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.