}
Αρχική / Slider / Προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας

Προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην τρέχουσα δεινή συγκυρία, η παγκόσμια κοινότητα δοκιμάζεται από μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση με βαριές επιπτώσεις σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Τώρα περισσότερο από ποτέ η βοήθεια και η συμπαράσταση προς τον συνάνθρωπο αναδύονται εμφατικά και πέρα από την αναντίρρητη πρακτική σημασία τους  λειτουργούν ως αντίδοτο στην ψυχολογική πίεση για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τη διατήρηση θετικής σκέψης.

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ,  πιστεύοντας βαθιά στην αξία της Αλληλεγγύης,συνεχίζει τις δράσεις της και στηρίζει κοινωνικές ή επαγγελματικές ομάδες που στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας βρίσκονται περισσότερο εκτεθειμένες στον κίνδυνο του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 28/4 το ΔΣ της Λέσχης, εκπροσωπούμενο από την Αντιπρόεδρο κα Χριστίνα Σούκερη και τον Ταμία κ. Βασίλη Παναγιωτόπουλο, προσέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας υγειονομικό υλικό αποτελούμενο από χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά διαλύματα.

Το υλικό παρέλαβε ο Διοικητής κ. Ηλίας Τσαγκάρης, ο οποίος εκτίμησε ιδιαιτέρως την πρωτοβουλία της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ και ευχαρίστησε ειλικρινά.

Με τη σειρά μας ευχαριστούμε θερμά ολόκληρο το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

 

 

 

Διαβάστε την έντυπη έκδοση της Φιλα-ηδόνα του Απριλίου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Τζέλης: Δεν μπορείτε να αγνοείτε την Εκπαιδευτική Κοινότητα

Την έλλειψη διαβούλευσης με τους αρμόδιους και εμπλεκόμενους φορείς ανέφερε ως κύρια αιτία του προβλήματος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.