}
Αρχική / Slider / Βούρος: με τα χρήματα των αιρετών των ΟΤΑ να εξοπλιστούν νέες ΜΕΘ

Βούρος: με τα χρήματα των αιρετών των ΟΤΑ να εξοπλιστούν νέες ΜΕΘ

Ένα βήμα πιο πέρα έκανε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ο οποίος, ανταποκρινόμενος στην προτροπή του Πρωθυπουργού και του Προέδρου της ΚΕΔΕ, σε πρωινή τηλεδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και Δημάρχους της Αττικής, παρουσία του υπουργού εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου πρότεινε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την διάθεση του 50% των αποδοχών των αιρετών των ΟΤΑ, να χρησιμοποιηθούν για τον εξοπλισμό νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ώστε να αποτελέσουν παρακαταθήκη για το μέλλον, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Δήμου και η επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με την πρότασή του.

Δήλωση Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου:

“Από την πρώτη στιγμή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης οι Δήμοι της χώρας μας στέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης λοιπόν, θεωρώ ως αυτονόητη υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου και να προσφέρω στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του Covid -19, το 50% της αντιμισθίας μου.

Πέραν αυτού σε σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο, τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τη συμμετοχή και άλλων συναδέλφων δημάρχων της Αττικής πρότεινα το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό νέων μονάδων εντατικής θεραπείας.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

σας καλώ για μία ακόμη φορά να μείνουμε σπίτι!

Τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών και σε λίγο καιρό όλοι μαζί θα τα έχουμε καταφέρει”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Εορτασμός 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια- Νέα Χαλκηδόνα

Δελτίο Τύπου Δήμου ΝΦ-ΝΧ Παραθέτουμε το πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου «25ης Μαρτίου 1821» στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.